cmaffiliate adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Genel olarak herhangi bir hizmet ile ilgili "Neden Pahalıdır?" sorusu ve yapılan açıklamaların satış pazarlama tekniğinden ibaret olduğuna inanıyorum.

Konu ile ilgili ise video editleme işleri yapan biri olarak bir kaç şey söylemek istiyorum. Video işinde karşı tarafı anlamak, karşı tarafın ne istediğini bilmek ve istenilen şey için ne kadar zaman, emek harcanacağını bilmek önemlidir. Tüm bunlardan emin olduktan sonra kişiye olması gereken fiyatı vermek işleri kolaylaştıracaktır.

Türkiye'de maalesef bu şekilde çalışan kişi sayısı çok az. Önceden sabit belirlenmiş video başı veya dakika başı şeklinde verilen fiyatlar video hizmeti almak isteyenlerin kaçmasına sebep oluyor.

Video kurgu montaj editleme vs artık siz ne demek istiyorsanız ortaya sıfırdan bir iş çıkartmak bir video yapmak kolay bir iş değil. Bununla birlikte her video işi zor demek değil. Kısaca her sektörde olduğu gibi video işinde de kolay yapılacak videolar, normal videolar, zor videolar ve gerçekten günlerinizi harcamanız gerekecek videolar gibi ayrı ayrı ele alınabilir. Tabi bir de kalite söz konusu. X fiyata çok kaliteli bir video da yaptırabilirsiniz yine X fiyata çok kalitesiz bir video da yaptırabilirsiniz.

Yazılcak daha çok şey var tabi ama mevcut durumun özünü anlatmaya çalıştım.
Bu videoda genel olarak anlatmak istedigim buydu fakat farkli yerlere çekildi.