ystr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@agumba; ben izlediğim videodan yaptığım çıkarımı söyledim. Ayrıca diğer insanların (kabaca fiziksel işlerde zar zor para kazananlar) olaya nasıl baktığını anlattım.
Aslında anlatmaya çalıştığım, çektiğiniz videonun bomboş olduğu idi. Neden derseniz; size sıra gelene kadar 1 imza ile milyonları indiren yetkililer, 1 topa vurup milyonları indiren topçular diye uzaaar gideer liste.
Size sıra gelmesi de epey sürer.

Şimdi hepsi çıkıp açıklasın mı ? İşte sadece maç yapmıyoruz, her gün antreman var. Ailemizi göremiyoruz vs.. diye....

Bu videoyu çekmek yerine, buyur otur gel sen yap, sen kazan denilebilir ve fazlasıyla da yeterli olur. Her meslekte var, size özgü birşey değil...
5 bin lira için video çekmeyin

TEKRAR BELİRTEYİM:
DİĞER İNSANLARIN BAKIŞ AÇISINI YAZDIM SİZLERE. ADAM 40 SAAT GÜNEŞ ALTINDA SIRTINDA UN ÇUVALI TAŞIR. SEN BİLGİSAYAR BAŞINDA 40 TAKLA DA ATSAN, YAPTIĞIN İŞ; İŞ DEĞİLDİR.
Affınıza sığınarak yaptığınız işe saygınız yok sizin hocam. Report ediyorum ortalığı galeyana getirmenizin manası yok.

Saygılar.

evileye98 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@MahmutCan; Geçenlerde e-ticaret videonuzu banada göndermişti. Şimdi videolarınıza göz atma fırsatı buldum.
Videolar güzel olmuş. Emeğinize sağlık.
Bu arada Mahmut burayı okuyorsan telegrama teşrif edebilirsen iyi olur.
Geliyorum 10 dakikaya telegrama