KutlayUSTA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir dakikalik bir animasyon videosu için ortalama 200 saat harcaniyor ve bu harcanan zaman 2 haftaya indirgenmek zorunda kaliniyor yani her gun yaklasik 16-18 saat calismak zorunda kaliyoruz ve bu sadece benim emegim bir de diger arkadaslarin emegini dusunun seslendirmeni, tasarimcisi vs. sizin dediginize gore su sekilde dusunerim bir muhendis kopruyu yaparken 3-5 kalem oynatiyor veya daha modern sekilde bilgisayarda cizim yapiyor. isterseniz bir ev fiyatina aldigim makineleri size gondereyim siz videoyu cekin sonucta bilgisayar render aliyormus ben bir sey yapmiyormusum. Ayrica ekonomi isleri o kadar basit degil emek+deneyim+ekipman+eğitim+arz talep dengesi/bolgede bulunan kalifiye eleman sayisi= Para
@agumba; ben izlediğim videodan yaptığım çıkarımı söyledim. Ayrıca diğer insanların (kabaca fiziksel işlerde zar zor para kazananlar) olaya nasıl baktığını anlattım.
Aslında anlatmaya çalıştığım, çektiğiniz videonun bomboş olduğu idi. Neden derseniz; size sıra gelene kadar 1 imza ile milyonları indiren yetkililer, 1 topa vurup milyonları indiren topçular diye uzaaar gideer liste.
Size sıra gelmesi de epey sürer.

Şimdi hepsi çıkıp açıklasın mı ? İşte sadece maç yapmıyoruz, her gün antreman var. Ailemizi göremiyoruz vs.. diye....

Bu videoyu çekmek yerine, buyur otur gel sen yap, sen kazan denilebilir ve fazlasıyla da yeterli olur. Her meslekte var, size özgü birşey değil...
5 bin lira için video çekmeyin

TEKRAR BELİRTEYİM:
DİĞER İNSANLARIN BAKIŞ AÇISINI YAZDIM SİZLERE. ADAM 40 SAAT GÜNEŞ ALTINDA SIRTINDA UN ÇUVALI TAŞIR. SEN BİLGİSAYAR BAŞINDA 40 TAKLA DA ATSAN, YAPTIĞIN İŞ; İŞ DEĞİLDİR.