hizlimakale adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bana hesap verme mecburiyetin yok, dikkatini çekerim düşüncelerini günlüğe değil halka açık bir foruma yazıyorsun. Düşüncelerine eleştiri yönetildiğinde böyle davranacaksan,alınacaksan neden yazıyorsun?

Yazındaki son paragrafa katılıyorum ancak 450 kişinin toplum yararına bir iş üretemediği yerde tek kişide toplanan yetkilerin de halkın yararına kullanılmayacağını düşünüyorum. İşte başkanlık sistemine de bu yüzden karşıyım.
Elestiri ile fisleme arasinda ince bir cizgi var.Insanlara sucu,bucu demek icin musbet manada bir tecessus etmeniz gerekiyor.Farkindaysaniz ben ilk mesajimda yonetenler kotuyse,en kallavi yonetim seklinin bile faydali olmayacaginin sathina vurgu yaptim.Fakat siz isi fanatik anti-Akp boyutunda munazara ettiginiz icin,benim mesajima da ideolojik bir mizac ile cevap verdiniz ve beni Liberal Akp'li olarak addettiniz.

Ben iyiye iyi,kotuye kotu derim.Akp bu kadar guclu ve vazgecilmez bir hale geldiyse,bunda muhalefetin katkisi azimsanmayacak derece de buyuk.Bunu soylemek suc mu?