Ya Hu bunlar siyasi konular, ideolojik konular, kimse kimseyi savundugu sistemden dolayi yargilayip yaftalayamaz, bundan 100 sene once bindigin araba ile bugun bindigin araba ayni mi, yemek ayni mi, yol ayni mi ? hayir. Bu da bi sistemdir, aractir yani ha oyle olmus ha boyle olmus, devlet buyukleri bugun boyle uygun gormusler halkta onaylamis, kim ne diyebilir ki... Yani 100 sene once Ataturkun ortaya koydugu sistem de kendi icat ettigi bir sistem degil ki, Osmanli dahi 500 sene baskanlik benzeri bi sistemle yonetildi, biz surada 100 sene dolmadan ulkeyi batiracak noktaya getirdik, herkes birbirine girdi, baksaniza suraya benim bu yorumumu bile kim nerelere cekecek kim bilir, saldiracak, hakaret edecek falan filan... yapın abiler, saldırın birbirinize, boyle boyle atomu parcalarsiniz, yavas yavas, boyle boyle simdi ziplamaya baslasaniz aya ulasirsiniz...

Bi de; dostum sirf meraktan soruyorum, bu hesap ve parametreleri nereden buldun ?
chivas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başkanlık sistemini halk istedi demişsin..Güzel arkadaşım, bu ulkede yasayan insanların yuzde 80 i baskanlık sisteminin ne oldugunun farkında degil. Ayrıca baskanlık sistemini isteyen kitle yüzde 50. bu yüzde 50 nin de yüzde 45 i başkanlık sisteminin ne oldugunu yine bilmiyor.