Selam. Size göre neden çöp olduğunu da açıklarmısınız? Şahsen aktif kullanmasamda arada bakıyorum ve gayet güzel kazançlar elde edenleri görüyorum. Şu an için olmasa da güzel usernameler aldım, onlar için ileriye dönük çalışmalar yapmayı planlıyorum. Eğer sebeplerinizi bilirsem ona göre bir yön çizebilirim. Teşekkürler.
Selam hocam,
Kazanç elde edebilmek için profil saygınlığınızı arttırmanız gerekiyor. Türk kullanıcı sayısı az olduğundan ve verdikleri upvote'nin parasal değerleri az olduğundan dolayı artık uğraşmak istedim. 2 tane profilim vardı. Birisi Türkçe'ye yönelik diğeri Ingilizce'ye yönelikti. Ingilizce olanından daha çok upvote alıyordum ve parasal değeri yine düşüktü. Saygın profiller size ipvote'yi ancak siz onlara steem gönderdiğinizde veriyor. Ayrıca steem ve steem dolar sürekli sabit olmadığından dolayı kazancınız net olarak belli değil. Baya kazandım fakat o emeği blog sitesine verseydim daha fazla kazanırdım. Sistem ilk girip belli bir potansiyel yakalamış arkadaşlar üzerinden ilerliyor. Güzel sistem fakat daha fazla kazanmak varken neden burada daha fazla emek harcayıp daha az kazanayım.