Komik gelebilir ama test edip onaylanmış bir çalışma yöntemi.Dükkanı actik herseyimiz tam yapilmasi gereken sadece tanıtım çünkü tanıtım bir işyerinin bel kemiğidir. Genelde mahallelerin ayaklı gazeteleri olur ( kimse yanlış anlamasın kimseyi rencide etmek yada aşağılamak gibi bir niyetim yok ) iste o ablalarimizdan alacağınız yardımı hic bir yerde bulamazsınız. Örneğin birine uygun fiyattan bir ürün verirsin birde üründen memnun kaldımi degme keyfine o zaten reklamın hasini yapar

gün evine gidince, misafirliğe gidince yada yolda rastladığı baska bir ablamiza anlatinca yani kisaca bir bayan bir üründen memnun kaldımi siz istemeseniz bile o sizin reklaminizi en iyi şekilde yapar
Örnek vereyim bizim muhtar yengemdir 😂😂 ne olup ne bitiyor Elazığ da yeminle gazeteden once ondan duyuyoruz. Geçen gitmiş bir yerden yazma almis hem ucuz hem kaliteli nereye gitse oturmaya anlatıyor A tuhafiye ye gittim hem ucuz hem ürünleri cok guzel ee doğal olarak diger bayan da merak edip oda gidiyor oyle böyle bir bakmışsın reklamın krali olmus 👍