Mega adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sakamisin senin o ağladığın meslek ile 6 sene haşır neşir olmus biri olarak konuşuyorum. Mesleğini yapıyorsun ona göre paranı alıyorsun kimseye hayir babında hizmet sunmuyorsun ha polemik istiyorsan buyur hodri meydan sabaha kadar ezer ezer geçerim o zaman IQ seviyemi anlarsın
Bir kimlik veya dip.no paylaşır mısınız sayın meslektaşım?
Siz de iyi bilirsiniz ki, ortalık kendisini olduğundan daha üstün göstermeye çalışan kişiler ile dolu.

Ayrıca "devlet baba diyor ki sabah 9 da açılır, akşam 4 de biter" lafını hiçbir hekimin soylemeyecegine %100 olarak eminim. Zira asla öyle bir durum olmaz bu meslekte.

Maalesef bu ülkede hiçbir meslek karşılığını bulmuyor. Bu nedenle yaptığımız işi "hayır" olarak yapıyoruz desek yalan da olmaz.
Benim aynı brans meslektaşım benden çok daha az mesai harcayarak, nobetsiz, dönersiz amerikada yıllık min. 400.000$ alırken, benim 3 katı mesai ile max yıllık kazancım 200 ü bulmuyor. Hemde tl bazında.
Ha üstüne de 3 kat fazla vergi ödüyorum. Nöbeti de öyle benim inisiyatifime bırakmıyor. Ek mesai zorunlu yoksa atıyor işten. "Begenmiyorsan tutma, al kuru maaşını otur" deme lüksün bile yok.
Doktorlarin en kralı devlette 3-4 alır. Normal eksiz maaşı budur. Ha hiç çalışmayan imam gidip 3.5-4 alıyor. Bu da bu ülkenin utancı olsun.

Hayır yapmıyormuş muşuz. En büyük hayrı biz yapıyoruz, başka kim sizin kahrınızı çeker?