Oyle bir anlatmışsin ki hocam goren de diyecek ölmüşsünüz aglayaniniz yok..
10 sene dirsek çürüttün de bize mi çürüttün ? Maaşını getirip bizle mi bölüştün ?
Bu memur ve doktor kesimini anlamak gerçekten çok zor..
Anasi aglayan açından ölen ölümüne çalışan ay sonunu getiremek icin kirk parca olan işçi sınıfı ses etmiyor
Yan gelip yatan salla başını al maaşını yapan memur sağlık kesimi paso ağlıyor
Bak devlet baba ne diyor
Devlet hastaneleri sabah 09:00da açılmaktadır. Öğle tatiline 12:30da giren Devlet Hastaneleri 13:30da tekrar mesaiye başlar. Akşam saat 16:00da ise mesai bitmektedir. Cumartesi ve Pazar günleri hizmet vermemektedir
Mesai saatleri dışında çalıştığınız her saatin ücretini aldığınız sende biliyorsun bende biliyorum.
Gelip burada duygu sömürüsü yapmaya gerek yok
Cehalet ne güzel şey değil mi? Her şeyi biliyorsun.
Sabah 9 da açılır, 4 te kapanirmis. Sen hiç gece hastaneye gittin mi? Gece aniden ameliyata alındın mı?
Gece trafik kazası gecirsen, "saat 4 ü geçti, sabah gel ameliyata alırız" mı dediler, yoksa 10 dakika içinde ameliyat oldun mu?
Fazla mesai istek üzerine yapılır. Farklı seyler. Bizimki fazla mesai değil, yasal zorunluluk.
48 saatin 32-36 i saati calismazsan devlet sana "güle güle" diyor. Görevden alıyor seni.
Yok öyle sabah 9 aksam 4 mesaisi sağlık sektöründe. Ha dediğin gibi olduğunu düşünüyorsan, devletin her söylediği doğrudur asla istisna olmaz diyorsan buyur üniversite sınavı orda. Yiyorsa sen de yap. Tutan mı var seni?
Evet yan gelip yatiyoruz. Günde 32 saat minimum çalışan adamlar yan gelip yatiyor, bir siz çalışıyorsunuz. Memleketi siz kurtariyorsunuz.
Cahilliginizi bu kadar belli etmeyin.
Bak ne dedim ben. Gündüz akşama kadar çalış. Tam mesain bittiğinde eve gitme, bir takside sabaha kadar direksiyon salla. Yada git bi yerde midye sat. Bir araba bul kokoreç sat. Sabah olunca aksama kadar yine çalış. 2 günde 1 kere karının çocuklarının yanına git. Onda da ceset gibi olursun zaten.
Iste o zaman sende en az aylık 6-7.000 kazanırsın.
Kusura bakmayın da, biraz iq sahibi olan adam "o niye çok kazanıyor" diye değil, "ben niye o kadar kazanamiyorum" diye sorgular.