Merhaba öncelikle belirtmek isterim ki ben foruma gireli çok olmadı 1 2 hafta en fazla forumda her bölümün ayrı kuralları var hatta ilk kayıt olduğumda mesej bile geldi sıkılmadan okudum kuralları domain satışı yapmaktayım hatta ilk geldiğimde 3 domain sattım 3.sünün ödemeyi almadım daha alınca onuda teslim etcem yeni üye olduğum için tüm kuralları tek seferde gelen bir mesajla öğrenemiyorum malesef şikayet konusuna mesej attığım için 2 gün ceza yedim o ara 1 domainim arttırmadaydı ceza sürem bitti o ara domaininde arttırma süresi bitmişti mesaj attım üye dedi 5 günlük üyesin banlandın sana güvenmiyorum teklifim geçersiz biraz araştırdım sonrasında şikayet talebi açtım sağolsun yönetim beni haklı buldu sonuçta yeni üye olduğum baştan belli neyse üye parayı attı domaini transfer ettik daha whois değiştirmedi uyardım okey dedi ama yakında onun için bir konu daha açıcam sonuçta 3 domain sattım 2 si parasını gönderdi trans işlemi tamam 3. yü beklemedeyim mesaj attım bugün yanıt yok hatta 4.yü de sattım 8mi.org neyse gel zaman git zaman tekrar bu sefer forum dışı sandım dikkatsizliğimden yine şikayet konusuna yazmışım bu sefer 3 gün ban derseniz şikayetin varmı yok tabi yönetimde haklı şikayet konusuna bizde dahil olursak konu çorba olur neyse cezam bitti normalde değerli olan 3 karekter .net domainler hele 3 karekter .com boşta hiç yokken 3 karekter .netler değerleniyor bugün 2 tane koydum ilana 80 tl den arttırmada 1 de qoku .net i koydum 50 den ona 60 tl teklif ama dikkatimi çekti 3 karekterleri koyduktan sonra profilimi ziyaret edenlerde artış var sonradan aklıma geldi büyük ihtimalle ticaret puanıma bakıyorlar fakat ben domainleri satınca üyelere onu demeyi unuttum ticaret puanıda verin ki bu bile bence gereksiz sonuçta bizim bu foruma üye olmamızdaki en büyük etkenlerden biri forumdaki üyeler arası güven ve biliyorum ki milleti dolandıran biri kim olursa olsun forumda tutmazlar hatta 2 kere şikayet konusuna yazım 2 ban yiyince imza kısmına telefon numaramıda yazdım tekrar hata yaparsam domainlere teklif verip arttırmayı kazanan whoise bakmayı düşünmezse yada benim teklif veri kazandığım ihale olursa diye ki bundan sonra kesin karar verdim nereye yazdığımı 2 değil 3 kez kontrol etcem yanlışlıkla şikayet bölümüne yada yasak biryere yazmamak için forumu sevdinmi derseniz çok sevdim en çokta üye şikayet sistemini sevdim oluşan haksızlıkları rahatlıkla şikayet edebiliyoruz herkese iyi forumlar dilerim.