evileye98 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Baris13; Hocam yorumum sana değil üzerine alınma ama artık benimde ufak bir sitemim olacak son zamanlarda açılan konular üzerine bende yazmış olayım:

Millet işsizlikten bir birini ısırmaya başladı. Yahu son bir kaç gündür kaç tane konu açıldı konulara kaç sayfa yorum yapıldı.
Adsenseye bu kadar ağırlık verilmiyor forumda. Gidin bakın adsense bölümünde aktif görüntüleme sayısı kaç ?
Dana Antrikot`un fiyatının 80-90 tl lerde olmasını eleştiriyoruz ama sadece tatava yapıyoruz. Bir kişininde adsenseden daha fazla kazanalım cebimiz para görsün antrikotun fiyatını eleştireceğimize midemize et girsin dediği yok. Daha ömrümde bir adsense konusunun 20-25 sayfaya vardığını görmedim.

Ama kavgalı, çekişmeli bir konu oldumu ben diyeyim 20 sen de 30 sayfa yorum. Hey yavrum hey. Ülke düzgün değil ki. Ayarımız bozuldu.
Çok doğru konulara değinmişsiniz. Teşekkür ederim öncelikle , yazıma önem verip cevap yazdığınız için.

İnsanın yaptığı en büyük yatırım kendine diye bir söz var. Biz bunu unuttuk. Kendimizi geliştirmek yerine artık kaosdan yararlanır olduk. Belki bize birşeyler katacak insanları elimizin tersi ile itmeye başladık. Yapmamalıyız. Geliştirelim kendimizi, uğraşalım emek verelim.
Sen benden bir konuda daha bilgiliysen senden bir şeyler öğrenmeye çalışayım. Ama artık bunu yapamaz olduk.
ie722012 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle güzel bir konuya deyinip güzel şeyler anlatmışsınız bunun için teşekkür ederim.

Benim anlamadığım şey şu oluyor bu güzelim forum'da eski üyeyese ve bir kaç tradesi varsa birçoğu sanki yeni üyeleri satın almış gibi emribaki ve sert bir dil ile konuşuyor aynı kişinin eski bir üye ve tradeli birisiyle konuşmasına bakıyorum çok farklı tamam yeni üyelerin ne olduğu belli değil ne çıkacağı belli değil ama geçmişinizi yenilere karşı sert bir şekilde kullanmayın. Ticaretlerde herzaman öndesiniz bunun bilincindeyiz ancak belirttiğim gibi ticaret odaklı değilde insanlık odaklı mesajlar atarsanız yorumlar atarsanız burası daha güzel biryer olucaktır diye düşünüyorum.

Kendi düşüncelerimi belirttim yanlış birşey yazdıysam affola saygılarımla.
Noktasına kadar katılıyorum sizlerede. Ben bunforuma üye olduğum zamanlar açtığım konular için çok ezildim.
Forumda şikayet konusunun kurallarından biri “forum dışı şikayetleri bu kategoriye açmayın”dı. Böyle bir tabir vardı.
Fakat 4 sene önce ki şikayet kategorisi o kadar forum dışı şikayetlerle dolmuştu ki inanamazsınız. Gerçekten mağdur olanların konusu altlara düşüyordu. Çözüm süresi uzuyordu. Bu yüzden forum dışı şikayetler için başka kategori açılmasını önermiştim. Forumun eskileri “sen yenisin bu forum böyle yürüyor değişmez” diye beni dışlamışlardı. Seneler sonra “forum dışı şikayet” kategorisi açıldı.

Keşke herkes, karşısında ki kişiye kendisi ile eşit gözüyle bakabilse. Tabii ticari konularda eskilere güven bir tık daha fazla olacaktır. Ama bir zamanlar hepimiz yeniydik. Bunu unutmamalıyız, herkesin fikri değerli okuyup bizim içinde değerli mi diye düşünmek lazım. Kestirip atmakla olmaz,olmuyor.