İyi akşamlar tüm forum ahalisine ;

Bir şikayet ya da isyan etme konusu değildir. Sadece son zamanlarda beni beyin olarak çok yoran bir kaç konuya değineceğim.

Belki bir kaç dakikanızı alabilirim.

Forumda ki gidişatın pek olumlu olmadığını düşünen birisiyim. Sebebinin sosyolojik olduğuna ve insanların artık kimseye tahammülü kalmadığını düşünüyorum. Yolda trafikte bile en küçük bir durumda insanlar birbirine zarar verir oldu. Hiç birimizin alttan alamadığı zamanlardan birindeyiz.

Forumda siyasi olarak açılan konuların çoğunda benim yorumumu görmüşsünüzdür ki maalesef bir çoğunda da tartışmaya dönüyor bu konular.
Burasının forum olduğunu bazen bende anlatmaya çalışırken kırıcı sözler kullanıyor olabilirim. En azından artık farkındalığım arttı, çok kez ceza aldım forumdan. Dolandırcılık yada sahtekarlktan değil.

Fark ettim ki, ÜZÜLÜYORUZ.

İyisiyle kötüsüyle bu forumdayız. İş yapıyoruz, günün siniri stresi herkesin üzerinde. Ama bunu lanse etme şeklimiz artık uygun değil diye düşünüyorum.

Forumda son bir kaç gündür epey bir kişi işe mesajlaştım. Sevdiğim sevmediğim hepsi ile. Hepsine de saygım sonsuz. Konuştuk, dertleştik. Ve bu insanlar hep forumun eski üyeleri. Kimileri ciddi kararlar aldı, kimileri devam ediyor.

Dilin kemiği yok ama en sert kemikleri çok rahat kırabiliyor.

Bu yüzden artık bunun kendim adına devam etmesini istemiyorum. Kırdığım, üzdüğüm kim varsa helallik istiyorum.

Forumdan ayrılmıyorum, buralardayım.

Çok şikayet edildiğim zamanlar olmuştur. Çok ceza almışımdır.
Çok sevenimde vardır, çok yardım ettiğim de olmuş. Hatta sayın radminden yardımlarımdan dolayı altın kazanmışlığım dahi vardır.

Dediğim gibi bir şikayet konusu değil.

Sadece bir talep. Tüm forumu kullanan kullanıcılardan.

Artık birbirimizi kırmayalım,üzmeyelim.
Bazı şeylerin düzelmesi için taşın altına elimizi koymak gerekiyorsa buna ön ayak olmayı çok isterim.

Yeter ki artık, bize yardımlaşmayı öğreten, bize ticareti öğreten, ekmek veren para kazandıran bu forumu nasıl öğrendiysek öyle kullanmaya devam edelim.

Eminim ki içinde hiç kin gütmeyen insanlar bile artık çok gergin.

Durup düşünelim, yarınımızı bilemezken bugün yanımızda olan insanları üzmeyelim. Fikir ayrılıkları her zaman olacaktır. Empatiyi öğrenelim, önce bir nefes alalım. Ne gerek var diyelim. Tartışmayalım. Konuşalım.

Üzdüğüm kim var ise lütfen konu altından yazsın.

“Barış desin bu konuda böyle bir şey yazmıştın, ben sana yakıştırmadım ve beni bu yazdıkların üzdü”.
Ya da “barış bu tutumun iyiydi, destekliyorum” diye.

Bilelim ki insanlar neye kırılıyor neye üzülüyor.

Herkes aynı düşünemiyor, bu yüzden kim okuyorsa belirtsin. Ben desin bu tür şeylere alınıyorum insanlar keşke bunları yapmasalar.
Birlik ve beraberliği sağladığımız bir konu olsun. İnsanları tanıdığımız bir konu olsun.
Sitem ettiğimiz şeyleri belirttiğimiz ve artık güzel bir ortam yaratmak için gerekli herşeyi paylaştığımız bir konu olsun.

Ben,gereksiz olarak üzdüğüm ve kırdığım tüm herkesten özür diliyorum. Ne gerek vardı diye düşünüyorum. Gerek yok.

Üzmeyelim artık birbirimizi.
İnsanlarında birbirlerini üzebileceği konuları açmayalım, daha duyarlı olalım.

Olalım ki güzel şeylerin başlangıcını bizimle birlikte tekrar yaşasın bu forum.