Toblerance adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle yazınız anlatım bozukluğu ve kelime hataları ile dolu. Paragrafın sonuna kadar birşey anlamamıştım ki; sizin sisteminizle ilgili bir ilgisizlik nedeniyle bu konuyu açmış bulunuyorsunuz.Kısacası şöyle söyleyeyim. Google'da olmayan; sizde olan ne var?
Reklam stratejiniz Google'dan üstün mü?
Bünyenizde kaç reklamveren var?
Sisteminiz tamamiyle size mi ait?
Dönüş garantisi ve derin kuyuya kadar grafiksel ve işitsel izlenim verebiliyor musunuz?

Sorular daha da arttırılabilir. Bu tarz projeler ciddi yatırım ve doğru planlama gerektiren projelerdir. Bu nedenle biraz daha pasif kalıyor olabilirsiniz.
Bu konuyu açarken öyle bir düşüncem uzaktan yakından yoktu hatta öyle gözükmesin diye onu bile örnek vermedim dikakt ederseniz.
Ayrıca bu konuda aklınızda madem soru var cevaplayayım..
Öncelikle stratejisi google ın daha iyi olabilir tabiki sonuçta yıllardır bu işi yapıyor ve güçlü bir ekibi var ama geçilemeyeceği anlamına gelmez heleki 20-30 krş ödeme yaptığı ve 50 tl tık başı aldığı bile olmasına rağmen...
2. olarak bünyemde 20 ye yakın reklam veren hesabı var ancak şuana kadar hiç reklam vermediğim için normal
3. sü sistem yazılımı tamamiyle bana ait.
Son olarakta görmeye zaten 0.003 kuruş ödüyorsunuz ve tıklama da zaten sitenizi görüp sizi bir tanımış oluyor. Reklamlara habire tıklayan bir kişi için vs vs bunlar sistem bilgisidir dışarısı ile zaten çok paylaşılamaz neyse bunlar için zaten sizden ödeme alınmıyor.....