Aeknasd145 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neden bir konuda her bir yere bağlı kalınıyor az alternatif te aranmalı.
Forum konuları açıldı diye yazmıyor zaten şuan bir forum açınca kullandırmak çok zor çünkü ilk konular kanser konular olur neyse..
Örneğin reklam sistemi olarak neden hep adsense-adwords neden reklam ağacı vs vs değil

Ya da neden hep wordpress mybb vs neden 0 dan site yapmıyorsunuz ya da admin paneli olan script kurmuyorsunuz ya da başka bir alt yapı aramıyorsunuz.
Anlicanız gibi 1 şey her konuda asla iyi olamaz gene aynı örnekten gideyim wordpress her alanda site kurulabilecek bir alt yapı ancak (şuan var mı bilmiyorum) bir kaç yıl önce iletişiminde istediği eklentide bile açık vardı... ya da hala iletişimi çalışmıyor bunu eklentiler ile vs nekadar uğraşıyorsunuz direk hazırı olan bir alt yapı yok mu sizce?

Ya da google her konuda şirket kurmuş neredeyse arama motoru, seo, analiz, site hız analizi, reklam verme, reklam alma vs vs bir çok alan sizce hepsinde mükemmel iş çıkarabilir mi bence tek bir alana yönelik sistemler daha iyi olabilir sadece adını az duydunuz diye bırakmayın onları yeni olabilirler, harika iş çıkarıp bütçeye sahip olamıyo olabilirler, sizin imkanınızı yerinde sağlıyor ama sizin ihtiyacınız olmayan konuda eksik olup ondan popüler olmuyor olabilir ama bunlar size engel olmamalı yeni sistemlere de şans verin

Kusrum olduysa affola ..
Öncelikle yazınız anlatım bozukluğu ve kelime hataları ile dolu. Paragrafın sonuna kadar birşey anlamamıştım ki; sizin sisteminizle ilgili bir ilgisizlik nedeniyle bu konuyu açmış bulunuyorsunuz.Kısacası şöyle söyleyeyim. Google'da olmayan; sizde olan ne var?
Reklam stratejiniz Google'dan üstün mü?
Bünyenizde kaç reklamveren var?
Sisteminiz tamamiyle size mi ait?
Dönüş garantisi ve derin kuyuya kadar grafiksel ve işitsel izlenim verebiliyor musunuz?

Sorular daha da arttırılabilir. Bu tarz projeler ciddi yatırım ve doğru planlama gerektiren projelerdir. Bu nedenle biraz daha pasif kalıyor olabilirsiniz.