bak arkadaşım bnim sitem var.El emeği göz nuru bana suan 3 milyar verseler vermem diyelim.Çünkü geliri emegi vs hosuma giden tarafları var..
Tasarımı cok kötü ama ben yaptım.Bana göre maliyeti 3 milyardan fazla.Ama arkadaşım web tasarımcı diyorki bana bu ne böyle 100 ytl yaparım aynısını.
Şimdi sen emek verdin ya kızarsın suan senin yaptıgın gibi. Biz burda cevap verirken. Esintinin emeği kaç para eder diye sormadı arkadaş bu site bu tasarımla 600 ytl edermi dedi para konusu sizi bağlar. Biz emeğine değil sitenin görünüşüne fiyat verdik..
Arkadaş geldi dediki bize ben yeni bir araba alacam bu arabanın özellikleri bunlar sizce ne eder bizde fiyatı soyledik. Senlik bir olay değil biz arkadaşa söyledik.. Böyle konsularda rahatsız isen sorunun o arkadaş ile halletmen gerekiyor..
arkadasi fikirlerinize saygi duyuyorum ama sorun suki bazi arkadaslarimiz bunu gibi tasarimlari tasarim die ortaya cikarmislar diyo ya benim kizdigim nokta o yani 300 500 herneyse yani siz aranizda benim siteye deger bicmisiniz
gelinki benim gozumde bunun rengi de tasarimida cok guzel ben begendim bu sekil yaptim ayrica bunun kullanici panelini 200 ytl eder
birakin disardan gorunumu rekler ve zevkler tartisilmaz bana gorselliginden sikayetci olan dicekki senin sitenin tasarimi guzel degil iste benim tasarimimin seninkinden guzel ozaman ok derim ama adam kalkmis gelmis bos bos cene yapiyo ona kizdim yorum yaptim ben
bu tasarima 100 ytl bicmek bikere yanlis butun alt sayfalari arti musteri paneli emege saygisizlik
ve bunu 600 e satan da yok teklifi ben 800 aldim arkadasdan ama satmadim 600 e dusuncesini sormus benim sitem domain yaninda
1500 ytl isteyen e devrederim