Açıkçası tıp öğrencisiyim. Bana biraz daha bilimsel kaynaklar lazım fakat göz atacağım. Bu tür konuları benden başka takan yok herhalde dünyada. Yada belki ben çok yanlış yoldayımdır. Teşekkür ederim bilgilendirmen için, bir ara özelden anlatmak istersen beklerim
Aslında hali hazırda çoğu şey bilimsel olarak kanıtlanmış durumda. Sadece insanları buna alıştırmak gerekiyor. Önce alıştırılıyoruz sonra ortaya çıkan teknolojileri kullanarak çağ atlıyoruz. Çok değil 20 30 yıl öncesine gidelim. Ne oldu da birden bire sıçrama yaşadı dünya? İşte bu soruyu sormaya başladığımız için gıdım gıdım teknoloji verilerek yeni dünya düzenindeki çağa uyum sağlayan nesiller olarak seçildik.
Hızlı bir şekilde yemek yediğinizde sindirmede zorluk çekersiniz ve sizi rahatsız eder. İnsanoğlu olarak sindirmeden gelişirsek, yani 1. jenerasyon olmadan 2. jenerasyon olmaz. Çok kötü bir zamanda dünyaya geldik.

Ya teknolojinin sıfır olduğu zamanda dünyaya gelip teknolojisiz bir yaşam sürecektik. Ya da teknolojinin zirve yaptığı zamanda gelip, yeni dünya düzeninde yerimizi alacaktık. Malesef biz tam ortasındayız şuan. Adaletsizlik resmen

Bizden sonraki çağ atlayan jenerasyon bizlerle çok dalga geçecek diye düşünüyorum.