Bu arada başınız sağ olsun, ömrünüz uzun olsun. Konu hakkında daha detaylı düşünecek olursak "kız arkadaşınızın kötü hissettiği zamanlar ve bu zamanları müteakiben gerçekleşen olaylar" şeklinde bir formüle gidebilirsiniz rastlantıya inanmıyorsanız. Ancak bu türden rastlantılar dediğim gibi çok fazla. Benim annem de çok iyi kalplidir. Kemal Sunal'ın öldüğü zaman da 99 depreminde de çok kötü hissetmişti ancak kötü hissettiği diğer zamanlarda kötü olarak nitelendirebileceğimiz hiçbir olayın olmadığı da oldu. Dolayısıyla çağımızda bu türden şeyleri gerçekçi bulamıyorum.
Haklı olabilirsiniz fakat en azından "enerji" diye bahsettiğiniz kavramın bilimsel olarak açıklaması olmalı. Sonuç olarak quantum keşvedildi ve atomların düşünerek hareket ettiği kanısına dahi varıldı ve daha araştırmaları devam ediyor. Böylesine derin bir fizik dünyasında bu tür olaylara açıklık verilebilir. En azından bu tür olayları raslantı diye atmak istemiyorum.
"Kötü haberi aldım ve daha kötüsü kaybettiğim abimin kardeşi benim arkadaşımdı ve yanımdaydı."
Bu Saçma Cümlede Tam Olarak Ne Söylemek İstiyorsun ?
....
Arkadaşımın abisi vefat etti ve arkadaşım yanımdaydı. Daha ne şekilde veya nasıl açıklamam gerekiyor?