Bugün de böyle bir konu açayım dedim(Başlık dikkat çekme amaçlı - yaratıklar ne alaka diyen var, yaratık diye birşey yoktur!! -). Şahsen ben inanmıyorum ve bu konular hakkında yaşanmışlıklar var mı, nasıl bir yaşanmışlığınız var bunları merak ediyorum.

Fakat dünya üzerinde birtakım metafizik olaylarının -arkadaşların düzelttiği kadarıyla enerji - oluştuğunu biliyorum, fakat bunların ne olduğunu inanın daha çözemedim. Çözebilen bilim adamı da daha yok veya var mı bilmiyorum. Belki de ileride ilk olurum;

Bundan birkaç gün önce çok yakın bir abimi kaybettim fakat olayın yaşandığı akşam kız arkadaşım yanımdaydı ve bana durduk yere; "Çok kötü birşey olacak. En son böyle hissettiğimde en yakın arkadaşımın babası vefat etmişti." dedi. Bende tabi kulak arkasına attım. "Aman ne olacak bırak" falan dedim. Sabah saat 6'da telefonuma ağlamaklı bir ses ile uyandım. Kötü haberi aldım. Kaybettiğim abimin kardeşi vardı ve benimle aynı şehirdeydi. Bir şekilde ona durumu söylemeden memlekete yollamam için ablası aramıştı.

İşin özeti; kız arkadaşım nasıl hissetti? Tesadüf olduğuna inanmıyorum, tesadüf olma ihtimali de var fakat tesadüf diye alıp atmak istemedim çünkü böylesine bir olayı matematiksel olarak hesapladığımızda, aynı ana denk getirmek çok zordur ve yaklaşık 1 yıldır ağzından bu konuda tek kelime çıkmayan kız o gün nasıl bunu hissetti? Dinle bağdaştırmak istemiyorum çünkü bana somut birşeyler lazım. En azından araştırma yapmak istiyorum. Gerçekten bunu olasılık oranlarıyla hesaplamaya kalktığımızda, işin ihtimale kalmasını da çok zorlaştırıyor.

Bu konuyu dine bağlamadan ve hislere bağlamadan yorumlayacaklardan yorum bekliyorum. Bu konuları araştıran bir bilim dalı var mıdır veya bu tür konularda daha önce araştırma yapmış birilerini tanıyan varmı? En azından üniversitelerden öğrenciler olabilir aramızda. Şahsen o hocalara ulaşmak isterim.