EmrecanKitir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Next Level Plaza'da çalışacaksınız, fakat demetevler'e taşınmayı düşünüyorsunuz. Çok meşakkatli bir iş bence. Keçiören, Kızlarpınarı caddesi tarafında ya da balgat tarafında oturmayı düşünebilirsiniz. Balgat, Keçiören bölgesine göre bir tık daha pahalıdır fakat iş yerinize yakın en azından. Keçiören, Kızlarpınarı caddesi taraflarında ev tutarsanız da 132 numaralı belediye otobüsü var, tam next levelin dibinden geçiyor. Bunun dışında aracınız yoksa şehir içinde gezebileceğiniz pek bir yer yok maalesef. Kızılay, Ulus, Bahçelievler, Tunalı gibi yerler var. 20-25 yaş üzeri için genelde Tunalı ve Bahçelievler tercih edilebilir.

Ulaşım konusunda da çok kolay bir şehir, İstanbul gibi metrodan in, metroya bin, metrodan in, otobüse bin gibi değil. 1.5 yıl önce İstanbul'a taşındım. Ankara'dan taşınırken de eşe dosta dedim ki, burdan İstanbul'a gidiyorum bir daha Ankara'ya dönen Emre'yi diye büyük bir laf etmiştim fakat şu aralar aklımda tekrar Ankara'ya dönmek var

Ankarayı bilmiyorum önerilerle gidiyorum şimdilik Demetevler iki metro durağı dediler bana. O yüzden demetevler dedim ilk etapta kuzenimde kalacağım zaten. 32 yaşındayım çok eğlence düşkünü de değilim bir çıkıp huzurla kahvemi içeyim yeter çıktığım zaman. Ama yine de insan arıyor en azından Kayseri'den bir artı bekliyor. Uzun zaman İzmir'de yaşadım. kayseri boğuk geliyor o yüzden kaçmak için iş teklifine sıcak bakıyorum aslında.