KraLL54 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuda herkes fikrini paylaştı sıkıntı yoktu ki bir geldin yok işsizlik hikaye, kimse iş beğenmiyor gibi argümanlar kullandın.
Madem işsizlik hikaye, asgari ücret istiyorum ben kardeşim üniversite mezunu olarak ama işletmeler bana bu parayı bile vermiyor şimdi soruyorum işsizlik hikaye mi?
Ben genellikle gergin bir adamım kardeşim çünkü bu tarz tavırlara karşı gelemiyorum, doğduğumuz yer bizi bu hale getirdi, herkes hayata 1-0 önde başlamıyor, kimisi 2-0 3-0 geride başlıyor, bizde arada ki farkı kapatmaya çalışıyoruz, çalışırken de arada geriliyoruz.
Sinanoğlu köyümdür. Bilirim neyin ne olduğunu çok iyi.

İşsizlik hikaye demedim, hala arkadaşın beni sokmaya çalıştığı algı ile bakıyorsun.

İş beğenmeyen var, bu yüzden işsizlik var. Sen nitelik nicelik sahibi misin de iş istiyorsun geliştir kendini yazdım.

Sen mesaj attın aldığın eğitimi, bildiğin şeyleri yazdın.
Demek ki evet niteliklisin, bilgi birikimin var. Bundan sonrası çıkacak fırsatları imkanları beklemek. Demek ki burada sende sıkıntı yok, çünkü kendine bir şeyler katmışsın.

Ee bende mesajımda bunu yazdım, geliştirsin insanlar kendisini diye.

Aynı anlama gelecek şeyleri farklı cümlelerle söylüyoruz. Çünkü gergin ortam var. Ama ortamın gergin olmasının sebebi sen de ben de değiliz.

Bak kişi hala diyor ki barış gelene kadar herşey normaldi. Değildi. Bir ton insana yazmış bir sürü şey. Şimdi beni kutuplaştırmaya çalışıyor, fark etsene.

Çok güzel bir dille yazıyorum. Neden sana böyle yazıyorum da ona cevap vermiyorum düşünsene canım kardeşim benim.

Ne gerek var tartışmaya, üzmeye üzülmeye ?

Eğer sen kendinden eminsen, herkesin rızkı ayrıdır unutma. Vardır seni bekleyen güzel bir hayat.

Ama tekrarlıyorum bak , inan az önce dediğim gibi umrumda olmaz şunları da yazmazdım ama profilini inceledim. Bak arkadaşın bana attığı mesajlara bak , ben sizden taraf değilim. Sen zengin baba oğlusun, sen böylesin şöylesin.

Yakışoyor mu ? Yakışmıyor.

O bunları rahatça kullanırken, sen kullanmıyorsun. İçin böyle değil kişiliğin bu değil çünkü. Bende kullanamam, bende ayıramam kimseyi.

Bak sen ne diyosun, gerginim ben.
Ben ne diyorum, bitirelim gerginliği.

Uyma şuna gözünü seveyim, anla ne yapmak istediğini. Bir tek bana da değil bir baksana konuya