Konuda yüzlerce insan siyaset yapmış. Hepsine destek vermişsin.
Konuyu açma amacın fikir ayrılığı yaratmak.
Ki beni de ayrımlaştırma amaçlı yukarıda baya bir zengin baba oğlusun gibi cümleler kurmuşsun. Ayıp
Fikri neyse zikri o insanın. Yakışmıyor.
Siyaset yapmayın diyip siyaseti konuşmuşsunuz.
Ben ise gram siyaset yapmadan, konuyla ilgili yazdıklarınıza cevap yazmışım. Ve bana konuyla ilgili mesajıma cevap veremezsin demişsin.
Merak etme , bende de notlarım arasında iş verme,para kazandırma diye kayıtlısın.
Oluşturmaya çalıştığın algı , modların beni banlaöasınınistemen.
Çünkü konuda tek siyaset yapmayan ve çıkarlarına uymayan mesajı atan benim.
Ama nefret söylemi, ayrıştırma, kin gütme yapan sensin.

sen gelmeden bu konuda bir kişi daha tartışma ortamı sağladı. sen şimdi bana kalkıp algıdan bahsediyorsun konuyu report ettim kilitlenmesi için daha ben senin banlanmanı neden istim yahu

Allah Allah.. saçmalığa bak ben seni engellemişim listemdesin hatalı gördüğüm haz almadığım bir konuşman çıkışın olmuştur engellemişimdir. sen banlansan benim zil takıp oynayacağımı mı düşünüyorsun, kimseyi desteklediğim yok .. ama illa tarafımı merak ediyorsan senin tarafında hiç olmadım

Demogoji peşindesin, ekonomiden bahsederken ne ara Sıtkıya geldin Lordcum?
Doğru diyorsun herkes bizim dostumuz olamaz hafız.
erhan lordcum mordcum olmuyor böyle eski dost düşman olmaz, lafını bilirsin dimi eski düşmanda dost olmaz

bu ne samimiyet askerli beraber yapmadık beraber bot bağlamadık. demogojinin kralını yaptığın zmanları herkes biliyor burda.. kaşının üstünde gözün var bam.. pardon ban olacaktı öyle karıştı..