http://prntscr.com/jgkk0n
acaba neden engelli dedim bende.. okuyunca anladım neden engellediğimi, gerçekçi olmak gerekiyor, babadan zenginsin yada öğrenci makarna sigara param olsun yeter diyen bir kafada olduğundan sorumluluğun olsa bu kadar rahat bir biçimde atıp tutacamayacağından eminim. velhasıl konu report edildi kilitliyorum..
sen kalkıp konu başlığını açanada yorum yazanada iş beğenmiyor diye yardırmışsın.. o yüzden kelimelerini seçmediğini bildiğim bir insan olduğun için konuyu report ediyorum yoksa sen haksılığının üstüne bu piskoloji ile daha çok gidip her ekonomi kötü diyene yorum yapacaksın konunun hiç bir anlamı kalmayacak tartışma çıkaracak aradan çekilecek gidecek arkadaşlarınla star buksmıdır nedir orda kahve içeceksin..
Konuda yüzlerce insan siyaset yapmış. Hepsine destek vermişsin.
Konuyu açma amacın fikir ayrılığı yaratmak.
Ki beni de ayrımlaştırma amaçlı yukarıda baya bir zengin baba oğlusun gibi cümleler kurmuşsun. Ayıp
Fikri neyse zikri o insanın. Yakışmıyor.
Siyaset yapmayın diyip siyaseti konuşmuşsunuz.
Ben ise gram siyaset yapmadan, konuyla ilgili yazdıklarınıza cevap yazmışım. Ve bana konuyla ilgili mesajıma cevap veremezsin demişsin.
Merak etme , bende de notlarım arasında iş verme,altında çalıştırma diye kayıtlısın.
Oluşturmaya çalıştığın algı , modların beni banlamasını istemen.
Çünkü konuda tek siyaset yapmayan ve çıkarlarına uymayan mesajı atan benim.
Ama nefret söylemi, ayrıştırma, kin gütme yapan sensin.
Ekleme : Konuda ki diğer mesajların tümüne göz attım. En az 10 kişiye demagoji yapmışsınız ve olayı manipüle etmeye çalışıp, alakasız cevaplar vererek sizin istediğiniz mesajı yazmayan herkesi suçlu olarak kutuplaştırmaya çalışmışsınız.
Bu davranış 3-4 kişinin gözünden kaçmamış ve yorumlara yazmışlar.
Bemde şimdi fark ettim ne yaptığınızı, iyi ki ne siyasete girmişim ne kişilerin gururuna bir şey söylemişim. Zengin baba oğlu gibi, sizin söylediğiniz şeyler gibi. Amacınız beni çekmekmiş zaten. Daha doğrusu 8-10 kişiye daha aynısını yapmışsınız aynı konu altında.
Bir rahatladım insanların sizin amacınızı ortaya çıkarttıklarını görünce, modlarda fark edecektir.