Erhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her seçimde ve seçimlerde bomba patladı patlayacak deniyor ama ne bomba patlıyor ne bişey oluyor. Ekonomi iyi olmadığı aşikar ama çoluğun çocuğa herkesin elinde ellemeli telefonlar olması çok ilginç geliyor.

Ekonominin bu kadar kötü olduğu şu şartlarda kahveciler ve cafelerde oturacak yer bulamamayışıma da anlam veremiyorum. Anlam veremediğim bir konu ise iddia bayilerindeki kuyruk.

Bende esnafım işim idare eder, çark bi şekilde dönüyor. Daha iyi olmasını istermiydim tabi isterdim.

Ekonomi iyi değil ama konudaki felaket tellalları gibi ekonominin de çok kötü olduğunu düşünmüyorum.
ne iş yapıyorsunuz sayın hocam esnaflık derken belli bir dükkanınız mı var ? yoksa web siteleriniz felan mı ekonomik durum sizi etkilemiyorsa bizde sizin yolunuzdan gidelim bizide vurmasın.

bunca insan neden barım barım bağırıyor hayretler içerisindeyim, size göre herşey güllük gülistanlık sanırsam. bu kadar insan kötü diyor siz iyi diyorsunuz peki ne diyelim , işleriniz bol olsun Allah gani gani kazandırsın. Bir sorun bizde varmış yorumunuz için çok teşekkür ederim..

not olarak ; benim kazancım var dünya yansa umrumda değil olarak algıladım yorumu.



Erhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Haklı olabilirsin ama benim kıstasım sadece akaryakıt değil hocam, ben halkın geneline bakarım.

Evet dolar yükselişte 4,5'a doğru gideceğini düşünüyorum ama dolar konusunda bizlerede düşen görevler işler olduğunu düşünüyorum. Türkiye'ye dolar getirecek Turizm'den başka hiçbirşeyimiz yok. Telefon alıyoruz dolar, araba alıyoruz dolar. Ama ne satıyoruz bir düşünmek lazım. Türkiye olarak dünyada duyulmuş 1-2 markamızdan fazlası yok. Herşeyi ithal ederken ihracat yapamıyoruz.
ha buna şimdi gülerim , alanyada yaşıyorum ev sahibim otel işletiyor. en son görüşmemizde şunu söylemişti. rezervasyonların çoğu iptal edildi dolar aldı başını gitti ülkenin durumu yüzünden turist felan gelmiyor hangi çareniz kaldıysa artık turizme bel bağlamayınız sayın ERHAN Tu**r