Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
önce 1. sonra 2.
Hocam yorumun için teşekkür ederim. O pek etik gözükmüyor... Yani bu işi yapanlara bir havuz oluşturup aralarına bizim girmemiz etik bir davranış olmaz.

_taka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Boşverin millete kazandırmayı, ürünleri uygun yoldan temin edebilecek, kargo süreçlerini yönetebilecek, müşteri ilişkilerinde seri davranabilecekseniz ve en önemlisi müşteriyi mağdur etmeden yapabiliriz diyorsanız direk ilk maddenizi hayata geçirin.

Domaini çok beğendim bu arada, hayırlısı olsun.
Teşekkür ederim hocam, bizde e-ticaret ve organizasyon kısmını düşünüyoruz ama havuz sistemide mantıklı geliyor.
Hussein adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer ekonomik ve kaliteli ürünlerle zmanaında kargo vs olabiliyorsa bence ilk seçeneği değenlendirmeniz güzel olur.Başarılar
Ürün tedarikte biraz prüzler var ama sadece bu işle ilgilenebilecek aile fertlerimiz var. Yani kargolamada vs. sorun yaşamadan rahatça yapabileceğimiz. Organizasyon kısmında da daha önce 2 sene çalıştım hala çevremde var. Baya kafamız karışık
imLoading adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ilk madde daha iyi
Teşekkür ederim hocam yorumunuz için.

FurkanOdabasi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Katılıyorum
Bakalım hocam

KadirKAYA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2. maddeyi uygulayın, lakin aynı anda 1. maddeyi de uygulayın. Yani bir araya getirdiğiniz firmaların arasında sizin satış firmanız da olsun. Diğer firmalara göre daha ön planda olsun. İki şekildede kazanın.
Hocam pek etik gözükmüyor bu durum. Yani müşterileri diğer insanlar aracılığıyla kendimize çekiyormuş gibi oluruz... Teşekkürler yorumunuz için.