8 ADET RX580 kartların bağlı oldu PSU 1 saat önce kadar patladı güm diye. Bana PSU önerirseniz çok sevinirim en az 1600W PSU kadar. Aşırıya kaçmadan. Bu arada 6 ay dayandı cihaz.
Everest kötü bir ürün değildir ama doğru şekilde kullanıldığında. Sonuçta maliyet analiz yaptığında fiyatı çok uygundur. Ama 80+ Gold yada Platinum olmadığı için Duvardan çektiği ile size verdiği arasında %15-20 kayıp bulunur ve ani güç çekimlerine karşı çok verimli değildir.
Bir diğer noktaya gelecek olursak. Genelde bunu dediğimde brçok kişi kabul etmez.
Kartlarınızı modladığınız zaman modsuz olana göre stabil voltajı yoktur. Bunu sürekli takip ettiğinizde anlarsınız. Yani kartımı modladım 30 basıyor ohh bide 80w-90w çekiyor olarak gördüğünüzde
(Modlama işinin ciddi olarak mantığını bilen. Sadece videolar izleyerek mod yaptığını sanan kişiler haricinde ciddi olarak profesyonel mod yapanlar için bu dediğim geçersiz) aslında %95 hep 80w-90 wat çekecek ama anlık olarak 110 çektiği anlar olur. İşte 8 kartın birden kart başı 30w çektiğini düşünürseniz anlık 240-250w yüklenme olacak işte buda sizin PSU'nın zorlanması ve sonucunda da böyle sorunların çıkmasına neden olacak.
PSU konusunda önereceğim tek marka vardır. Daha önce de demiştim sana. Astro High Power 80+ biraz pahalıdır ama hakkını fazlası ile verir.