Coskun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forumda siyaset neden yasak ?

Bazı akıllı arkadaşlarımız devlet yetkililere hakaret düzeyine getiriyor olayı biraz taviz verildiği zaman toparlanmayacak duruma getiriyorlar konuyu ve sonrasında siyasi yazan herkes banlanmak durumunda kaliyor.

Ekonomiyi konuşun, eğitimi, geleceği herşeyi fakat sınırı ve seviyeyi bilin. Kimse ülkenin başında ismi partisi hiç önemli değil kim olursa olsun hakaret edemez! Saygısızlık edemez! Devletimize ve makama herzaman saygılı olmak zorundayız ülke bizim ülkemiz arkadaşlar.

Böyle konularda istişare etmek güzeldir fakat işi istişare yerine siyasi tartışmaya, catismaya, hakarete getirmeyin.
bende bunun bilinci ile siyasi boyuta gelmemesi için değerli arkadaşlarımızı uyardım, bir kaç akıllı arkadaş sizin tabirinizle gelip ortalığı karıştırmasını istemiyorum bu denli sorun varken sizde aynı durum var mı ? diye sormak içip başlık açtığımda banlanma vs. olması benide rahatsız eder çünkü durduk yere gerilmemeli çok güzel yorumlar gelmiş seviyeyi düşürmeden güzel cevaplar umarım konu böyle düzeyde gider
Tatarstan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Esnafım 6 aydır dükkan kirası çıkmıyor.
Ev kirası vs diğer masrafları saymıyorum bile.
Allah sonumuzu hayr eylesin.
Bu günlerde geçer İnşallah.
hocam borç ile dönüyoruz , borç ödenmiyor artıyor umarım daha iyi bir düzen otururur.