Milleti fişleme izleme vs. gibi durumlar olduğu için bizim ülkede tutmayacaktır. Çok iyi bir projede olsa başta ben olmak kaydıyla güvenip kullanmam.
Bilgilerinizi Amerika Şirketi kullanıp Satarken, Her bir adımınızı Yabancı istihbarat birimleri loglarken sorun değil ama yerli Milli olunca mı sorun teşkil edecek hocam yapmayın lütfen ? Whatsapp neden ücretsiz ? neden hiç reklam yok ? Adamlar Bilmem kaç Milyar dolar neden verip satınaldılar ?
Onlara Güvenip kendi ülkenize güvenmemeniz anlaşılır bir durum değil cidden..
İnsan yanlış birşey yapmadığı sürece devletin kendisini izlemesinden neden rahatsız olabilir ki ? ki bu sadece bir varsayım, Burada Milli yazılımın amacı Verilerimiz ve Paramız ülke içinde kalması.Alt neden Yasa dışı işlerde Kanunlara aykırı davranıp düzeni bozan kişllere daha hızlı erişme, Bir facebooktan twitter dan Terör yanlılarının iplerini bile alamıyoruz malesef..
Bu yüzden Milli sosyal ağ önemli..
Tabi Bu tür bir sosyal Ağı oluşturmak epey zor Malesef,Umarım Yapılır Halihazırda Bip kullanıyorum Gayet güzel servisleri var Sesli görüşmede Harika işler yapmışlar whatsappdan iyi, Görüntülü aramada bende sorun oldu , İlk açılış çok yavaş vs.. ama kullanıyorum gayet de memnunum whatsapp a iyi bir alternatif kanımca..