Haklısınız hocam. Muhtemelen bahsettiğiniz o 350 kişi de sektörü ve maaşları baltalayacak olan tayfa sanırım.
Son olarak 2 sorum daha var hocam;
1) Kendini geliştirme konusunu biraz açabilir miyiz? Yönetmeliği iyi öğrenip uygulamak mı, yoksa ayriyeten sertifikalar mı (ISO 9001 vs), yoksa dil mi?
2) Devlet üniversitelerinde de yüksek lisans programları var sanırım. NEden insanlar özele yöneliyor? Bir de bana öneri de bulunun komşum Biruni Üniversitesini tavsiye etti. Bu yönde bir tavsiyeniz varmı acaba.
1) Hepsi birlikte bir bütün diyebiliriz hocam, mesela şöyle örnek vereyim ben kendime hedef koydum ve o yönde ilerleyeceğim inşallah. Öncelikle aralık ayındaki uzmanlık sınavını kazandıktan sonra NEBOSH eğittimi alıp onun sınavlarını geçebilmek sonrasında geriye kalan baş denetçi eğitimi, yangın eğitimi, iskele kurulum sökülüm vs bir dünya eğitim var onları alıp kariyerime kurumsal bir firmada yönetici olarak devam etmek var.
2) Devlet üniversiteleride para alıyor hocam hiç biri bedava değil sonuçta tezsiz yüksek lisans yapıyoruz ve amaç belli sınava girebilmek o yüzden devlet üniversiteleride fazladan para kazanmak istiyor. Üniden üniye kurallar değişiyor kimisi diyorki devam zorunluluğu yok kimisi diyor %50 devam zorunluluğu var vs gibi farklılıklar. Ben Gelişim'de yaptım ama bizden sonraki gruplar orada olmayacak galiba eğer isterseniz sizi birine yönlendirebilirim bizim organizasyonları falan o kişi yapmıştı şimdi başka üniyle çalışıyor galiba