Ülkenin maliye bakanı, ekonomi bakanı halkla resmen dalga geçer gibi açıklamalar yapıyor, bunların niyeti ülkeyi düze çıkarmak falan değil bu 1...

Konu başlığındaki soruya gelince, gemi çoktan battı. Ancak Türkiye'de şuan ekonomik kriz olduğunu kimse dile getiremez, medyadan biri en ufak bir haber yapsın bu konuda 2. güne terör örgütü üyeliğinden hapse atılır bu 2...

Tıpkı Ecevit hükümetinin son zamanlarında çıkan kriz gibi küresel dengeler bu iktidarın gitmesini istiyor, Akp'nin gelişini hatırlarsanız ülke bir anda krizden çıkıp bolluk berekete kavuşmuştu O zamanki bolluğu bereketi Akp'nin başarısına bağlayan, dış güçleri görmezden gelen arkadaşlar ekonomi battığı zaman dış güçleri suçlamaya başladı. Demezler mi adama akp iktidara geldiğinde bu kriz ortamından hangi güçlerin etkisiyle kurtuldu ülke diye?

Şuanki Türkiye'yi döndüren tek şey vergi ekonomisi, hiçbir şey üretmiyoruz ve ekonomiyi yönetecek herhangi bir politikamız yok. Ekonomi bakanı resmen görevden alınmak için saçma sapan açıklamalar yapıp duruyor ve buna rağmen hala o koltukta oturabiliyor.

Teorim çok uçuk gelebilir bazılarına sadece kendi fikrimi belirtiyorum ama ben Tayyip Erdoğan'ın bu seçimi kaybetme üzerine şekillendirdiğine inanıyorum, artık seçimi kaybedip ekonomik krizi yeni gelen iktidara yıkıp ilerde daha güçlü bir şekilde mi dönmek ister bilemem. Yandaş medyadan bazı köşe yazarları bile sayfalarında muhalefete neden kanallarda yeterli süre verilmediğini tartışmaya başladı, muhalefet mitingi yayınlamayan haber kanalları ufak ufak miting yayınlamaya başladı. Seçimin 2. tura kalması zaten kesin gibi.