Merak ettiğim bazı sorular var.Cevaplaresanız sevinirim;
1- Kaç yaşındasınız ?
2- İşsizlik diyorsunuz acaba iş mi yok yoksa çalılşacak işçi mi yok?
3- Bütün esnaf derken kaç tane esnaf tanıyorsunuz.Hayır çevrenizdeki esnaflardan bahsediyorsanız bu 3-5 esnaf 3000-5000 vs esnafı içine almıyor
4- Nasıl oluyor da ben durumumdan şikayetçi değilken ki ek bir gelirim yok aldığım maaş 2000 TL evim kira iken halimden şikaetçi değilken ve halime şükrediyorken ; siz yada çevrenizdeki kişiler halinden şikayetçi
Bu durumda bence herkes kendini bir kez daha özdenetimden geçirmeli
haksız mıyım?
Saygılarımla
Hocam saygılar bizden bir şükürsüzlük mü algıladınız ? Biz neler gördük geçirdik yaşım 35
2. iş yok ben mesela bu işten ekmek yiyorum koşturuyorum çabalıyorum, ama rızkı rabbim veriyor elbette ama bu aralar gerçekten sıkıntıların boyutu bir hayli fazla,
3. hocam biraz ütopyada yaşar gibi bir haliniz var yada çok özür diliyorum polyanna kimliğine bürünmüşsünüz,
5. sizin belki tuzunuz kuru ? 1 çocuğum var ikincisi yolda , borçlarımız var her insan gibi sorumluluklarımız var.. siz konuyu ap ayrı bir cihete taşıyorsunuz yapmayın taşımayın, şükür ve sabır aynı tasın içindeki su gibi içtikçe içersiniz.. lakin burda biraz empati yapmanızı tavsiye ediyorum..
benim şahsi cevabım 900 kira 200 elektrik su vs.. 500 pazar, cocuk masrafı yemek içmek , 100 internernet, 300 sigara gel buyur geçin benim yerime geçip ben şimdi burda normal olarak bir soru sordum her birey burda esnaf statüsünden 100 k üyeden sizin kadarı çıkarsa 100 150 kişi benim pencereme buyrun lütfen.. bunlar en kötü senaryolar.