degeri dusuk ve degersiz olanlaroi reddedebilirsiniz
Hocam çalışmayı yapan arkadaş ile konuştum tüm çalışmayı silecek
Hocam aldiginiz hizmetin raporunu gondereyin isterseniz ucretsiz bakayim hangi siteler sakincali yardimim dokunsun. Birde site adresinizi de verin lutfen inceleyelim su sira genel bir dalgalanma var tek sebep bu paketler olmayabilir incelemek arastirmak lazim.
Özel mesajla dönüyorum hocam size
Hocam onlarca site yönettim, bir çok firmayla seo konusunda çalıştım, yükseliş sağladık fakat 6 7 ay içinde bile bu kadar fazla backlink almadım

Özellikle siteniz yeniyse gördüğüm kadarıyla 700+ backlinkin sitenizi düşürmesi kadar doğal bir durum yok.
Ki bu kadar sitenin değerleri ne, ilgileniliyor mu, çöp siteler mi bunlara dikkat etmek lazım.
hocam backlinklerin hepsi siliniyor. site 8 aylık bu arada . moz rank ortalaması 30 diyordu arkadaş
Bana kalırsa çalışma yaptırdığınız kişiden raporda yer alan tüm site adreslerini reddedin.
Eğer sitelerin değerini ölçüp biçme hakkında fikriniz varsa aralarından seçerek reddedin.
Yada bu işte uzman kişilere danışın
Bu tarz paketlerden uzak durun.
teşekkürler hocam değerli bilgileriniz için
Toplu olan herşeyden uzak durun! Bunu bilir bunu söylerim. Forum tanıtım diyor mesela; eğitim sitem var oyun forumundan backlink ne işime yarayacak!
haklısınız kendi kategorilerimizde almak en faydalısı
Hepsini reddet sosyal medyadan da reklam cik
hepsini reddediyorum sosyal medyanın hangi ayağından önerirsiniz