Bu piyasaya ilk adımı 2010 yılının haziran ayında attım ve reseller hizmeti alarak sağdan soldan bilgi edinerek kendimi geliştirerek, sektör üzerinde uzmanlaşmış kişilerden bilgi alarak yoluma devam ettim. Çok farklı firmalar ile çalışarak bir çok farklı pozisyonda hizmet verdim diyebilirim. Sektörde uzun süredir varolanlar zaten biliyordur ki o yıllarda bu sektör uç noktadaydı ve sektör içi ticaret gayet güzel işliyordu. Zaten bundan kaynaklıdır ki bahsettiğim yıllara 1-2 yıl önceki veya 1-2 yıl sonraki zaman aralığında sektördeki çoğu firma iyi yatırımlar gerçekleştirdi veya başka büyük firmalar tarafından yatırım aldı. O zaman satılan aylık 10 liralık hosting paketlerine de itiraz yoktu aylık 40 liralık reseller paketine de. Ayrıca kur farkı bu kadar fazla olmadığından yurtdışı ile maddi düzey olarak kafa kafaya satışlar gerçekleştirse bile firmalar beklediği kar oranını yakalıyordu.

Şimdi sektör üzerinde hem kur farkı kaynaklı hem de ölücü olarak tabir ettiğimiz kişiler tarafından 10 liralık hizmetin 1 liraya satılması,cebime para girsin gerisini boşver mantığı ve ileriye dönük bir düşünce olmadan sadece anı kurtarmak düşüncesiyle hareket ediliyor. Bunda ne hizmet alanı ne de hizmet vereni suçlamamak lazım. Aslına bakarsanız kimi suçlayacağımızı da bilmiyoruz. Çok özür dileyerek bir genelleme yapmam gerekirse, potansiyel müşteri kitlesinin bir kısmı, aylık 5 TL gibi komik bir rakama hizmet alıyorken "ben fatura istemiyorum KDV'yi düşün" , diyerek 5 TL'nin KDVsini düşürmeye çabalıyor, 300-400 TL aylık ödeyen ve büyük bir firmaya sahip olduğunu iddia eden bir müşterimiz bile önüne gelen 4-5 liralık sanal pos komisyonunu reddedebiliyor. Hal böyle olunca piyasaya bakan ve yeni yeni tutunmaya çalışan ya da ayakta kalmak isteyen firmalar fiyatları aşağı çektikçe çekiyor. Bir firma indirim yapınca diğeri de otomatik olarak indirim yapmak durumunda kalıyor, çünkü satış yapamıyor.

Örneğin bir de şu şekilde olaya bakalım. Siz bu işlere merak sarmış ve sektör konusunda bilgili bir kişisiniz ve birden çok büyük yatırım yapmadan sadece 1 sunucu satın alarak ve kendi imkanlarınız ile barındırarak yasal yollar ile satış yapmak istiyorsunuz. Bir sunucu aldınız ve kaliteli hizmet vermek adına donanımlarınızı üst seviyede tuttunuz. Size başlangıç olarak o sunucunun maaliyeti zaten 6000-7000 TL arası. Bir de verimerkezine sunucunuzu koydunuz aylık 75-150 TL arası bir barındırma ücreti ödüyorsunuz. Bu sunucunuzda sanallaştırma yaptınız ve sunucunuzda da 64 GB RAM'e sahip olduğunu varsayarak tüm müşterilerinizi riske atmadan 8 adet 8 GB ramli sanal sunucu satışı yaptınız. Şuan 8 GB ramli sanal sunucu piyasa değeri ne kadar 70-80 TL herhalde aylık değil mi ? Yani kazanacağınız net tutar hadi biraz fazla tutalım 550 TL olsun. 100 TL si zaten barındırmaya gitti, 450 TL kazandınız. Bu şablona bakarak konuşursak ancak 15-16 ay içerisinde 1 sunucuya yaptığınız masraf çıktı. Bunun daha dükkan kirası, sigortası, damga vergisi, gelir vergisi, stopajını düşünmek bile istemeyiz. Ben 1 sunucu olarak örnekledim ama siz dilerseniz 10 sunucu üzerinden değerlendirin dilerseniz 100 sunucu üzerinden. Sürümden kazanma mantığı bile bu sektörde sona eriyor gibi görünüyor

Bir de müşteri tarafından bakalım ;

Bir e-ticaret sitesi veya blog kuracağız yada kurumsal bir firmamızın websitesini sorunsuz bir şekilde barındırmak istiyoruz. Sektör hakkında bilgimiz yok ise, öncelikle Türkiye üzerindeki altyapı ve olanakları sonrasında yurtdışındaki altyapı ve olanakları araştırıyoruz ve yurtdışı olanaklarının fazla, maliyetiniz daha az olduğunu görüyoruz. Haklı olarak ilk olarak tercihimizi yurtdışından hizmet almaktan yana kullanıyoruz. Belki herhangi bir erişim problemi veya sıkıntı yaşamıyoruz ama disiplin ve destek anlayışı farklılığından kaynaklı websitemiz üzerinde yapacağımız değişiklikler konusunda yardım almak istediğimizde, ya net iletişim kuramıyoruz ya da firma hizmet politikası gereği "Sitem açılmıyor!" , "Siteme şunu yükler misiniz ? " tarzında destek taleplerimize cevap vermiyor veya ilgilenmiyor. Sonrasında soluğu bilinen Türk firmalarında alıyoruz. Yine küçük bir araştırma yapıyoruz en çok bilinen ve en çok tavsiye edilen firmalardan 3 tanesini sıralıyor ve paketlerini incelemeye başlıyoruz. Yurtdışı fiyatlarına göre paketler pahalı gelebiliyor ve bu seferde fiyat bakımından en ucuz ve en kaliteli firma arayışına giriyoruz. Sektördeki çalkalanmadan kaynaklı tüm fiyatlar aşağı çekildiğinden hangi firma aslında kaliteli ama fiyatlarını aşağı çektiği için ucuz hizmet sağlıyor paradoksuna tutuluyoruz. Bir firma buluyor ve anlaşıyoruz. Yaptığımız tercih yanlış ise mağduriyet yaşıyor ve başka bir firma ile çalışma kararı alıyoruz. Şansımıza 2. tercihimiz de yanlış bir firmadan yana ise illallah ettim diyerek Türk firmalarına karşı tepkimizi gösteriyoruz.

Şimdi ortada bir doğru veya bir yanlış var mı beraber beyin fırtınası yapmak lazım. Ya büyük firma olarak adlandırılan firmalar kar marjlarını aşağı çekerek az kazanacak ve müşteriler maddi bakımından yüzdesel olarak yüksek bir memnuniyet yaşayacak ya da potansiyel müşterideki sektöre bakış açısı değişerek, ben işimi ciddiye alıyorum, kaliteli hizmet alacağım. Ne kadar kalite bekliyorsam okadar fiyatın arttığının bilincindeyim mantığı işleyecek. Sadece kişisel olarak algılayamadığımız nokta farklı bir sektörde örneğin telefon sektörü üzerinde çoğunun tek fabrika üzerinde aynı bandta üretildiğini bilerek kaliteli olarak adlandırdığımız cihazlara 4-5 bin liralar vererek aylık 200-300 taksitlerini ödeyebiliyorsak, bunun diğer sektörlerde de aynı olması diye düşünmekteyim. Yazılan şeyler yanlış veya size aykırı da geliyor olabilir %100 doğru diye bir iddia da yok ortada, sadece fikir paylaşımı ve sizin düşüncelerinize olan merakım olarak algılamanızı ve işin içinde herhangi bir yerme, küçük düşürme, aşağılama olmadığını tüm samimiyetimle size hatırlatmak istiyorum.

Bizimle uzun süredir çalışan müşterilerimiz de farkındadır ki aylık 1 liraya hizmet veren hakkında da 100 liraya hizmet veren hakkında da herhangi bir yorumumuz olmamıştır. Hatta farklı firmalardaki hizmetler hakkında bize danışıp tavsiye verdiğimiz çoğu kişi de olmuştur. Şuan için takdir ettiğim ve güzelliğini bozmayan bir şey var ki ; o da firmalar arasında da müşteriler arasında da olan yardımseverliktir. Son zamanlarda yaşanılan sorunlarda firmaların rakip olmasına rağmen birbirine sorunlarında destek çıkması veya herhangi bir problem yaşayan birine forum üzerinde bilgisi olanların yardımcı olmaya çalışması gibi etkenler bizleri bir seviye yukarı taşıyor buna eminim.

Eğer sabredip, yazının tamamını okuyan var ise, gösterdikleri sabır ve özveri için kendilerine teşekkür ediyorum. Umuyorum millet olarak sadece bu sektörde değil çoğu sektörde o özendiğimiz yurtdışı firmalarının kat kat üstüne çıktığımızın tüm müşteriler tarafından tescillendiği zamanları da görürüz. Herkese iyi çalışmalar dilerim.