Türkiyede googleden para kazanıp ülke ekonomisine katkı sağlayanlara özel bir teşfik bile verilmesi lazım, hem devlete yük değiliz hemde elin yabancısının parasını ülkemize sokup iç ekonomide harcıyoruz.
türkiyede kazanıp elin yabancısında harcamıyoruz paramızı, bilmem ne bankalarında saklamıyoruz paramızı,
her ay ülkemize gelen adsense parası öyle böyle anımsanacak bi para değil beyler, bununla kira ödeyen araba taksidi ödeyen kredi ödeyen ev taksidi ödeyen bu parayla eticarete başlayan iş yeri aşan vergi mükellefi olan yüzlerce kişi var google parasıyla iş yapan,
en tepedeki kodamanlar devletin her türlü affından cartından curtundan zaten dibine kadar yararlanıyor, iflas ver geç oh ne ala, sonra sen tut ayda bin tl kazanan bilgisayar başında gözleri kan çanağı olmuş vatandaşın yakasından yapış kazanıyosan vereceksin kardeşim de garibansın ya vekil tanıdıgın yok bakan hemşerin yok ya, insan buna kızıyor.
zaten orta seviyenin üstünde kazanç sağlayanlar bir şekilde mükellef oluyor kendi isteğiyle, sıkıntı yaşamamak için.
Paypala rakip olarak birçok ödeme alma sitesi kuruldu kaçımız hangisini benimsedik kaçımız kullanıyoruz elde var sıfır, hiçbiri bir paypal olamaz, çünki internet dünyasındaki derinlikler ticaret alanları ve sınırlarını hesaplanmadan bilinçsizce kurulan sistemler bunlar.
bir türk ödeme sistemi dünya genelinde kabül görecekte herkes sistemine ortak edecekte fln fismanda ancaa o zaman kullanılır.
Ben adaletsizliğe kızıyorum, haksızlığa kızıyorum.
.
.
.