Ben anlamiyorum bu durumu. Adam sana tesvik yapiyor. Sirf paramizin degerini biraz da olsa geri kazanalim diye. Vergide indirime gidiyor. Hala yok vergi vermeyelim ama luks yasayalim. Uretmeyelim ama ulkemiz super teknoloji alaninda birinci olsun.
Arkadaslar siz uretmezseniz, paranizi surekli disarida tutarsaniz, surekli disari paranizi verirseniz paraniz cop olur gider. Cekin paranizi buraya bak miss gibi tesvik yapmis adam vergi almayacagim diyor temmuza kadar.
Evet vergi oranlarindan ben de sikayetciyim. Yerel yada ulusal yoneticilerin alttan aldiklari haksiz kazanclari goruyoruz duyuyoruz ve gormediklerimiz duymadiklarimiz var. Bundan ben de sikayetciyim. Kim gelse yapar demeyin. Ama onlari da biz koyuyoruz oraya. Evet su an basbakanimi ben secmedim belki. Oy kullandigim oy pusulasinda adi bile yoktu. Ama senin benim sectigim kisiler koydu.
Bunu sadece adsense vergisi olarak dusunmeyin. Ve adsense cok guzel bir sey kutluyorum adsense ile kazanc saglayanlari. Cunku ulkeye ufak ufak ama toplayinca buyuk paralar giriyor fakat hala yetersiz bir seyler yapabilmemiz icin. Gerek tarimda gerek yuksek teknolojide uretime baslamamiz lazim.
Vergim alinmasin, paramda kesinti olmasin, devlet parama goz dikmesin dusuncelerinden arinin lutfen.