Hocam yazdığnız konuya baştan sonu katılıyorum. Dediğiniz gibi ek iş olarak gören hosting sektöründe kalıcı olmuyor. Şikayet konularındada görüldüğü gibi. Bizim milletimizde genel olarak bu sorun var. Ucuz ve kaliteli olsun. Gider ne olduğu belirsiz yerden alır en ucuz yerden alır daha sonra başına gelmeyen kalmaz. Türk hosting firmaları kötü der. Çok şükür şuan çalıştığm yerden memnunum. 7-8 yıldır aynı firmadan hizmet alıyorum. Ara ara sıkıntılar oldu ama yinede memnunum. Affınıza sığınarak bende bir yazılımcı olarak bir kaç şey eklemek istiyorum.

Yıllardan edindiğim tecrübeye dayanarak bunu söylüyorum ki eminim karşılaşan arkadaşlar vardır. Hosting firmalarında sürekli sorunu müşteri kaynaklı olduğu söylemeleri. Hiç bir zaman sorunu kendi sattıkları hizmette görmemeleri? Halbuki sorun suncuuda/hostingde/hizmette.

Hosting firmasının bana sorun yok dediği olayı r10'da konu açarak farklı farklı kişileri siteye girdirerek sorunu kanıtladım. Hosting firması ancak inandı ? tabi burada genelleme yapmak olmaz her firma aynı değildir. Ve ne oldu biliyormusunuz ? Hosting firmasının kullandığı o sunucuda problemlerden dolayı Disk yandı. Veriler gitti. Sözde alırken haftalık yedekleme olarak belirtilen sitede yedekler 5 ay öncesi yüklendi.

Hiç bir zaman olaylara tek taraflı bakmamak gerekiyor.

Diyeceğim tek şey ise her zaman işin kaliteli yapan kazanır. Sektör ne olursa olsun. Umarım yaptığınız işte çok daha iyi yerlere gelirsiniz.