şahsen ben belki de Türkiyenin en pahalı firmasıyla çalışıyorum ama çalışıyorum yani. memnuniyetsizlik te yaşamadım hiç. hizmette şeffaflıkları güzel yalan dolan yok tamamen kurumsal. bana verdiği paylaşımlı host ya da sunucu a dan z ye ne özellikteyse bunu belirtiyorlar. üstü kapalı 1 core 2 core işlemci deyip i5 işlemcinin coreları çıkmıyor yani cpu limiti yok herkese %100 ünü verdim sen 1.5 dakika boyunca zorlarsan o zaman şu limite düşürürüm diyor. bunları geçtim. destekte cidden diyorum whatsapla konuşurmuş gibi hem hızlı hem de sıkılmaca geçiştirmece yok. bir kere kendi cahilliğimden büyük bir sitemde bulundum onu bile öyle güzel karşıladılarki sonrasında özür diledim. burda ama geçenlerde bir şikayet okudum adam fazlaca yeniden kurulum istemiş diye biz sizinle çalışmak istemiyoruz gibi hosting firması tarafından hizmet durdurumu olmuş. böyle bir olay olabilir mi müşteri seçme hakkına sahipmiş. bu nasıl bir ticaret anlayışıdır ki. bir de ben mesela ssl alıyorum çat 10 dk içinde kurulmuş. sonra wordpress teması yüklüyorum. php limitleri hep sonuna kadar verilmiş sürekli desteğe yazmak zorunda değilim. ama çoğu kurumsal firmaları da denedim parça parça sürekli şunu yükselt bunu yükselt şuna izin ver destek aç paso. bana izin de vermiyor bunu yönetmem için. birinde pdo aktif değil biri php sürümünü güncelletmez saçma sapan işler

yani işin kısası harbi ucuzluk mucuzluk dinlemeyin kalite satın alın. inanın paranız çöpe gitmez. yanlış ta anlamayın beni hosting firması sahipleri Girginin dediği gibi gönül koymayın. Öyle kolay olacaksa ben de açarım bir host firması ama ekmeği ekmekçi yapsın.