Şu da bi gerçek seo biraz sabır gerektirir. yani dün yaptım bugün listeye girdi mümkün değil. 1 ay belki 2 ay zaman alır belki de hiç işe yaramaz. anahtar kelime seçimi, sizin sitenizde paylaştığınız içeriklerin güncel olması, kaliteli backlinler seo da çok etkili durumlar. o yüzden boşa yapılmış yatırım olarak görmeyin, bilmiyorum kullandığınız paketleri ancak 20-30 tl lik paketlerden de pek bişey beklemeyin.
benimde var sitem bende seo yaptırdım yaptırmaya devam ediyorum elimden geldiğince kaliteli ve uygun fiyatlı olanlara yöneliyorum. bunun için hem r10 da hemde diğer sitelerde bu işin ticaretini yapan kişilerin paylaşımlarında ki yorum sayısına ve yorumlaırın içeriklerine bakıyorum. mantık şu benim için, bu site den para kazanmak istiyorsam eğer durup para gelmesini beklememek gerek, para harcıyorum (kendi maddi ölçüme göre) ileriye dönük ilerde geri dönmesi ve üstüne de kazandırması için. başarılar dilerim umarım gönlünüzce olur siteniz.
Cok tesekkur ederim aynen dediginiz gibi 20 30 tlik paketlerle olmuyor ben 120 tl bide 150 tl lik yaptim olmadi aksine hit dustu