Sitene ufak bir göz attım. Zaten o sektörde fazla hit olmaz. Yani oyun,dizi,film gibi değil. Kitlesi fazla değil. Üstüne girdiğin içerikler hit çekecek içerik değil. Googlede 1.sırada olsaniz bile hitinizin 50'i geçeceğini zannetmiyorum. Ki googlede her kelime'de 1.sırada olmanız bu sektör'dede imkansız.
Bu otel'de tatil yapmak istermisiniz diye bir başlık açmışsınız mesela. Bu içeriği googlede kim arar
Örnek veriyorum hit çekebilecek içerik: antalyada gezilecek güzel yerler , xxx şehirde tatil yapılacak en iyi hotaller , xx şehirdeki en ucuz hotaller , xx şehirdeki tarihi yerler gibi kelimeler hit alır ki bunlar dahi yüksek hit almaz.
Bu otel'de tatil yapmak istermisiniz diye bir başlık açmışsınız mesela. Bu içeriği googlede kim arar
Evet bilmeden açtım başlıkları.
Diğer verdiğiniz örnekler için teşekkürler ben dikkat etmeden açıyordum başlıkları.
Rekabet fazla biliyorum ama elimden geldiğince ziyaretci sayısını arttırmaya çalışıyorum. Facebook üzerinde paylaşım yaptıkça geliyor ama onlarda düzenli değil tabiki de. Ama başlık konusunda dediklerinizi dikkate alacağım.