demirumt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
seo paketi olarak düşünüyorsan yanlış. seo adı üstünde zaten açılımı biliyorsan eğer.. arama motorlarında sitenin aramalarda çıkmasını istiyorsan seo yapmalısın veya yaptırmalısın. önce iç seo dan başlayarak sitenin arama motorları kriterlerine uygun olup olmadığını "analiz" kısmında ki araçlarla anlayabilirsin. dış seo da ise yapman gerekenleri okuyup öğrenebilirsin. yani siten google ve diğer arama motorlarında üst sıraya gelsin istiyorsan seo şart. yaparsın veya yaptırırsın o sana kalmış. yoksa uzun yıllar beklemek zorunda kalabilirsin. nacizane tavsiyeler. eminim üstadlar bu işin açıklamasını daha iyi yaparlar..

Cok tesekkur ederim degerli yorumunuz icin daha once 3 defa paket aldim sitede tik yok arkadasimda oyle diyince suphelenmedim degil yani

Aeknasd145 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
SEO işe yaramıyor diyen biri varsa bir daha web sitesi konusunda o kişiden yardım isterken 2 kez düşün derim. Öncelikle bir web sitesinde en kötü ihtimalle iç seo bulunmalı. Onun dışında da içerikler özgün ve seo uyumlu olmalı...
SEO hizmeti de veriyorum ama yukarıdakileri bu hizmeti alın diye söylemedim inandığım düşünceler bunlar ki kanıtlanmış bir durum
hizmet almak isterseniz yazabilirsiniz.
cok tesekkur ederim yardimci oldugunuz icin fikrim degisti gelen mesajlarda anladim ki seo nun onemini )