@nettacompany; hocamızın Firma yetkilimizin, trafik kazası için dualarınıza talibiz adlı konusunu okuyunca, forumdakileri bir aile gözüyle bir dost gözüyle baktıgım için iletişime geçip ziyaret etmek, bu kötü gününde yanında bulunmayı bir görev saydım.Daha önceden herhangi bir tanışıklığım yoktu.Muhabbetimizde yoktu ama en azından uzaktan çalışmalarını ve hizmetlerini tanıyordum..Böyle zamanalrda kim olursa olsun, bu tarz ziyaretler memnun eder.Ve ruhsal bir zindelik kazandırır. Teşekkür ederim, aynı sıcak muhabbet ile karşılık verdi. Kendisine ayrıca teşekkür ederim... Hasta bir mü'mini ziyaret etmek Peygamberimizin (s.a.s) sünnetidir. O, hastaları ziyaret eder, mü'minlere de hasta ziyaretini tavsiye edermiş biz dostumuzu ziyaret ederek bir kat mutlu ettim, mutlu oldum... Sağlığına ve r10 AİLESİ'ne en kısa zamanda katılır ümidi ile.. Tekrar misafirperver tutumu için kendisine teşekkür eder, en kısa zamanda işinin başına, ve değer verdiği müşterilerine en iyi hizmeti vermek için aramıza döner Yunus Emre Misali: SEVELİM SEVİLELİM, BU DÜNYA KİMSEYE KALMAZ (: