Geç de olsa sanırım herkesin GTC leri yatmaya başladı. Ben Huobi hakkında birkaç bilgi daha vereyim.
Huobi'de hesabı onaylatmak çok basit ve hızlı. Pasaport no, ad soyad ve pasaportun resimli kısmını gönderdikten birkaç saat içinde hesabım onaylandı. Türkiye pasaportlarını sanırım kabul etmiyor ama gurbetçiler ve benim gibi yabancı pasaportu olanlar rahatlıkla halledebilir.
Hesabı onaylatmamın sebebi
https://www.hadax.com/vote/ sayfasında Hadax'ta listelenmek için oylanan oylamaya katılabilmek içindir. Elimdeki 1.00.. HT ile 10 tane oy hakkım vardı. BCV ve INC için oy verdim. Listelendiklerinde bazı ödüller dağıtılacak küçük miktarlarla şansınızı deneyebilirsiniz. Promosyondan yatan tüm coinleri hemen çekmenize gerek yok.
Yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyin fakat her hafta çeşitli coinler dağıtıldığında bunları değerlendirip 1-2 coin için satın alma yapabilirsiniz. Böylece her ay promosyonlarla 80-100 $ lık yatırım yapmış olur ve bilinen bir coin ise her borsaya rahatça aktarabilirsiniz. Ben mesela hazır çoğu coin düşmüşken haftaya XRP ile başlamayı düşünüyorum.
UYARI:
Ayrıca bu hafta youtube yayında mesaj değişmiştir bu yüzden
Huobi UID********* @ BLOCKCHAIN FESTIVAL VIETNAM yazmanız gerekmektedir. Lütfen canlı yayın açıklamasını okuyun.