Kabloyu isterseniz elektrikçe çektirin, isterseniz kendiniz çekin yine de kurulum ücreti alınıyor. Benim tavsiyem gelen kurulum ekibinin kabloyu çekmesi zaten parasını veriyorsunuz mecburen

Yaklaşık 2 buçuk aydır kullanıyorum, şimdiye kadar tek bir sorun yaşadım. Mahalledeki dolap yüzünden internetimde kopmalar yaşanıyordu, destek talebi oluşturdum ertesi gün sorun çözüldü. Bulunduğum ilçede tüm Türk Telekom kullanıcıları 16mbit kullanırken ben aynı altyapı ile 33mbit'i sorunsuz olarak kullanıyorum. Türk Telekomdan gelen ekip böyle bir şeyin mümkün olmayacağını söylemişti ama sorunsuz kullanıyorum

Taahhüt derdi yok, kota derdi yok beğenmezseniz iptal etme şansınız var. Geçişlerde 120 TL'ye kadar cezanızı ödüyor bildiğim kadarıyla. Sormak istediğiniz bir şey varsa seve seve cevaplayabilirim.
Ek olarak eğer davetiyem ile Türknet'e geçerseniz bir ay siz, bir ay ben ücretsiz internet kullanıyorum. İlgilenen varsa linki bırakıyorum;
https://turk.net/p/WPT19AD32AEQ/
Kabloyu gelecek kurulumcu arkadaşlara çektirmek istedim hocam ben, sorduğumda hayır biz çekmiyoruz kendiniz elektrikçi buldurup çekiniz dedi.