chedmade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
........
Selamlar üstad,
Saatlik ücret molalar çıktıktan sonra çalışılan süre üzerinden hesaplanır. Hesabınız yanlış.
Evde oturup 1 saatte 10 makale yazabiliyorsanız eğer ki o makaleleri aynı saniye içerisinde satmanız gerekiyor. o makalelerin kalitesinden şüphe etmek lazım.
Siz evde oturup makale yazmaya devam edebilirsiniz.

İhtiyacı olan arkadaşlara engel olmayın yeter. Karın tokluğuna çalışacak modern köle tabiri çok yanlış bir tabir.
Ben şirketin sahibi değilim, çalışanıyım.
Yani bu konuyu buraya açmamda ki asıl amaç post işi olsun editörlük işi olsun yapan arkadaşlara yardımcı olmak.
İhtiyacı olan arkadaşların ihtiyaclarını karşılamaya yardımcı olmaktı.

Herşeye para olarak bakmak ta ayrıca bir yanlış. Çalışma ortamı çok önemli bir faktör.

Arayış şirket tarafından devam etmektedir.

İyi forumlar.
Saatlik ücret işyerinde geçirilen süre üzerinden hesaplanır.
Saatte 10 lira kazanmak için 10 makale yazmaya gerek yok. Minimum tutardan toplam 1.000 kelimelik bir makale yeterli. Bu tek parça da olabilir birkaç parça da.
Haklısınız çalışma ortamı da çok önemli. Kimi evinde pijamalarınu giyip çalışmayaı dilediği zaman mola vermeyi sever. Kimi de takım elbise giyip kasılmayı. Herkesin tercididir saygı duymak gerek.
Ben kimseye engel olmuyorum. İlanınızla ilgili düşüncemi dile getirdim. Herkes de olumlu veya olumsuz bunu yapabilir. Çalışmak isteyen de rahat rahat PM'den size ulaşabilir.
Benim ilan hakkındaki olumsuz yorumlarımı da üzerinize alınmayın. Sonuçta bu koşulları öne süren "şirket". Olayı şahsileştirmeye gerek yok.

Son olarak ilanınızda hata var. Günlük 12 saat çalışma isteyen bir iş kesinlikle "part time" değildir.
Kolay gelsin.