Telefonu almayı düşünenler için kullanıcı yorumumu yazayım dedim telefonu uygun fiyatlı olduğu için 2. telefon olarak aldım fazla bir beklentim yoktu ve uzun zamandır samsung ve iphone harici markada telefon kullanmadım xiaomi kullandıktan sonrada gerçekten neden bu marka bu kadar kullanılmıyor diye kızdım adamlar samsungun 3-4 bin tl ye yaptığı telefonu yarı fiyatından ve daha kaliteli bir şekilde piyasaya sürüyor iphone la zaten hiç karşılaştırmaya gerek yok ama yinede vergi üstüne vergi koyan kazık telefonları almayı seviyor millet diyecek bir şey yok telefona gelecek olursam 4000mah batarya en iyi özelliği diyebilirim pil sorunu olmuyor 2 günü rahat çıkarıyor ekran kalitesi mükemmel lcd ekran olmasına rağmen çok kaliteli diyebilirim işlemcisi orta seviyede yeterli bence kamera konusunda xiaomi genelde iyi ama bu modelde biraz düşük özellikte kamera kullanmışlar yinede samsungun 1500-2000 bandındaki telefonlarıyla aynı kamerası var diyebilirim tasarımını anlatmaya gerek yok zaten bu fiyata bu tasarımda kaçırlmayacak fırsat 1000tl civarında en iyi telefon bence sorusu olan varsa cevaplamaya çalışırım.