Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
3 operatörüde kullandım. Superonline diyorum.
TTnet anlatmayacağım zaten.
Turknet için başvuru yaptık. 2 hafta sonra sözleşme geldi. 1 hafta sonra işleme aldılar ve sonrasında açıldı. 3-4 hafta da oldu.
Ailem içinde başvuru yaptım. Bir türlü açtıramadık. Sözleşme ulaşmadı dediler , açılmadı tekrar başvur dediler , sözleşme kayboldu , uzun uğraşlar zaman geçti 1 ay da yalan oldu ama olmadı. Çok yavaş ilerliyor ve muhatap bulamıyorsunuz. Tavsiye etmiyorum.
Superonline'ye geçtim. İstanbul Maltepe'de kullandım. Sorun yaşamadım. Tekirdağ'a nakil yaptım. 4 yıldır kullanıyorum. Problemler yaşadım ama muhatap buluyorsunuz en azından. Hizmetten memnunum.
Tekirdağ Merkez adsl hizmet bölgesi dışıymış. Arıza talebi açılmıyormuş. Öyle birşeyler dediler. Wifi 6 ay çalışmadı. Bir türlü servis gelmedi. Değiştirmek için talep girdik. En yakın bayii ye gidiniz dediler. Gittim. Kaydınız yok dediler. Tekrar girdik. Tekrar gittim. Yine kaydınız yok dedile.r En son aradım kapatma kısmını dedim lanet olsun vereceğiniz hizmete. Benimle de anlaşamıyorsanız kiminle anlaşacaksınız problem sırasında v.s v.s dedim. Orda bi bayan çıktı en son zurnanın zort dediği yerde. Bir kaç işlem yaptı. Wifi düzeldi.
Önemli : Superonline alırken asla ve asla yanında Digiturk aboneliği itelerlerse almayın. *** Bu kısım küfür içerdiği için tarafımca kaldırılmıştır.***