rakyoL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben verilecek ucretin pesinde degilim daha guzel isler pesindeyim daha yararli olmak hem sirket hem calisan icin

12 saat yerine part time calistirlsa her iki taraf icin de daha yararli olabilir
para = zaman ayrica sitemim size degil her nekadar sizin verdiniz ucret uzerinden gitsek de bu genel bir sorun.

benim size oneride bulunma icin yeterli veriye sahip degilim bu yuzden yevmiye onerim olamaz ama bu sitemleri okuyup 'evet daha guzel isler yapabilirim' diyen ciktiysa bu bana kafi. Sizin isin gorulmesin diye yazmiyorum daha iyisini istedigim icin...

hayirli isler

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Selamlar üstad,
Home office yapılacak bir iş değil. Platforma sadece ofis içerisinde bulunan operatöre ait bilgisayarlar üzerinden erişim sağlanabiliyor.
Home office olsa zaten dediğiniz gibi çalışan arkadaşlar için de iyi olur ama malesef operatör bunu sağlamıyor. Bu bizim elimizde olan bir durum değil.
İşlemler yoğun olduğu için bu şekilde bir çalışma süresi mevcut. Şirketin kendi personelleride bu saattlerden fazla çalıştığı oluyor malesef.

Söylediklriniz genel bir sorun fakat, biz bu sorunu elimizden geldiğince aşmaya çalışan tarafız. bu durum bizim de hoşuma gitmiyor. Dediğim gibi biz mumkun oldugunda olanakları zorlayarak maximumu vermeye çalışıyoruz.
Bütce planlamasına göre hareket etmek zorundayız.
R10 da konu açmamın tek nedeni ihtiyacı olan arkadaşların ihtiyaclarını gidermesi.
Robot gibi çalışmıyor burada ki arkadaşlar da zaten espiriler muhabbetler arasında çalışılıyor gözlemlediğim kadarı ile eğlenceli bir ortam içerisinde hem eğleniyor, hem çalışıyor, hem kazanıyor.

Düşünen arkadaşlar mevcut ise özel mesaj ile ulaşabilir.

İyi forumlar.