120tl ye cok mantikli is yaptiginiz icin mantigin disina ciktim genc is gucunu bu sekilde harcamaniza tepkiliyim yurtdisinda ki gencler surekli kendilerini gelistirirken 120tl ye hayatlarini etkiliyorsunuz onlar da bunun farkinda degiller 70tl yerine 120 kazanicam umuduyla calisanlar bir anda bu ruyadan sektoru birakiyor bu yuzden siz cok onemli is yapiyorsunuz ya bu is gucunu harciyorsunuz bu isler icin emeklileri alin onlarin zamani cok bu isi yapabilecek durumdalar ulkemizde emekli olunca ise yaramaz gibi gorunuyor fakat boyle aktivasyon islerine genc iscilerin pesine dusmeyin gidin gazete ilani verin 50-55 yas hatta 55-60 yas is gucunun pesine dusun birakin genclerin hedefi aktivasyondan daha daha daha yukarida olsun ya da bu isi parttime cevirin hem para kazansin hem isiniz gorunsun 12 saat calisacagi yer ne kadar rahat olabilir bencilligimizden siyrilmadigimiz surece bir adim ileri gidemeyiz ha siz gidersiniz isiniz goruluyor ama gencler 120tl nin 5 tl sabah kahvaltisi 15 oglen yemegi 5tl aburcubur ve sigara iciyorsa 10tl sigara parasi verince ha birde ulasim var bir akbil bassa tek vasita 6tl de 40 tl si gitti
.... anlat sabaha kadar bunu anlayabilseniz zaten bu sekilde savunma yapmazdiniz herkes kendini duzeltmeye baslasa sorun cozulur o oyle yapiyor ben de oyle yapacagim mantigi mantik disidir once kendini,i duzeltin baskasi yanlis yapiyor diye sizin de yanlisinizi dogruymus gibi davranmayin
GENC İŞ GÜCÜNÜ MÜKEMMEL OFİSİNİZE KİLİTLEMEYİN!
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi