Herkese iyi geceler. Başlıktanda anlaşılacağı gibi bu hayatta en azından kendime göre yaptığım en büyük yanlışı buldum. Belki yazdıklarımı okuduktan sonra sizlerinde aklına ''gerçekten doğruymuş'' cümlesi gelebilir.

Ben bir sağlıkçıyım. Okuduğum bölüm Elektronörofizyoloji aynı zamanda lisede de Biyomedikal Teknolojileri okudum. Okul bittikten sonra iş bulamadım. Şimdi şehrimdeki hastanenin biyomedikal bölümüne tekniker alınacağını gördüm. İlanda yazanlara göre biraz detaylı cv istiyorlar. Neyse başladım hazılamaya internet üzerinden bir şablon indirdim. Daha sonrasında bilgileri doldurdum. Fakat doldurduğum bilgiler beni bile tatmin etmedi diyebilirim. Kurs ve sertifikalar bölümü boş kalacaktı ki KYK da müdürün zoruyla aldığım Farkındalık Sertifikası aklıma geldi onu yazdım. Başka bir sertfikam ya da katıldığım kurs yok zar zor birtane bulabildim. Bu zamana kadar elime o kadar ücretsiz sertifika imkanı geçti fakat hiç birine katılmadım. Google nın internet üzerinden kolaylıkla verdiği Dijital Atölye sertifikasını bile yarım yamalak bıraktım.

Sosyal sorumluluk için daha yeni bir derneğe üye oldum da allahtan onu yazabildim. Bu arada derneğin adı Robot El derneği. İsteyenler girip bakabilir. Kısacası şunu anladım ki 21 yaşındayım tamamen boşluk üzerinde bir hayat yaşamışım. Ne bir etkinliğe katılmışım ne bir sosyal kampanya da yer almışım. Tek yaptığım zorla okula gidip bilgisayar üzerinde boş boş vakit geçirmekmiş. Daha çok bir şey kaybetmiş olmayabilirim. Çok şükür şimdi aklıma dank etti.

Herkese iyi geceler dilerim. Umarım benim durumumda olanlar varsa onlara da bu yazdıklarım belki yardımcı olur. Herkese iyi çalışmalar bol kazançlar.