Petrarca adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle çok teşekkür ediyorum bu detaylı yorumun ve önerilerin için. Uzaktan ilişki yaşamak konusunda daha önce 6-7 yılı çöpe gitmiş biriyim ben. Ama dediğim gibi onunla her şey çok farklı. O'na hissettiklerimi kimseye hissetmedim mesela. Kolay hayatlarımız olmadı. Bir sürü şey. Yazarsam buraya sığmaz.

Yazdıklarını okuyunca kurdum o hayali. Hayal etmesi bile çok güzel. Ama ne yazık ki bu mümkün değil şu an için. Nedenini ilk sayfadaki mesajımda yazmıştım. Yaz sonunu beklemek zorundayım.

Senin için de üzüldüm, hakkınızda hayırlısı olsun.
.
Ben teşekkür ederim asıl hocam. Benim içinde çok farklıydı, çok fazla şey yaşadık ve hayatımıza çok fazla şey kattık. Birbirimizi değiştirdik iyi yönde. Ayrıldığımızdan beri her gün konuştuk nerdeyse hala birbirimizi seviyoruz ama en hayırlısı neyse o olsun. Umarım mutlu bir yaşantınız olur sizinde.

Hediye gönderiminde sanırım sıkıntı yaşıyorsunuz. En iyisi kargoyu şubeye teslim yaparsınız ve onu arayıp şubeye gitmesini belirtirsiniz. Tabii ilk önce internetten bakın hangi kargonun şubesi yakınsa oraya gönderin

Hediye olarakta kıyafet vs almak yerine el emeği ya da anlam taşıyan şeyler anlamak daha mantıklı olacaktır. Örneğin bizim böyle aramızda galata kulesi muhabbeti vardı ilk tanıştığımız zamanlardan kalma, hediye olarak galata kulesi tablosu vs gibi anlam içeren şeyler almıştım. Aklıma şimdi geldi uykuluyum ne kadar mantıklı olur bilemem ama bu 1 hafta boyunca bi deftere bir şeyler yazın karalayın. Ama defterin hepsini doldurmayın. O ana kadar yaşadığınız güzel şeyleri yazın. Aralara ona anlatmadığınız hayatınızla ilgili şeyler ekleyin ki bu çok hoşuna gider diye tahmin ediyorum. Son sayfaya sıra sende falan yazıp kalan sayfaları onun doldurmasını isteyin ve defteri söz, nişan falan veya 1 yıl geçmeden gibi bi şart koyup size vermemesini söyleyin. Eğer aile yönüden sıkıntısı varsa dara düşürmemek için abartılı bir şeyler almak abest kaçar sanırım. Eğer fotoğraflarınız varsa kişiye özel aynalı cep albümleri var kolayca saklayabilir veya uzun bir video çekip güzelce montajlayabilirsiniz. Sanırım sizin şehrinize gelicek. Eğer sizin şehrinizi bilmiyorsa ve zamanınız varsa şehrinizi tanıtan bir video çekin. İşte burda şunu yaptım, buralarda takılıyorum falan filan. Videoyu çekerken ön kameradan kendiniz ile çekmeniz daha güzel olur en sonunda da güzel bir konuşma yapıp videoyu sonlandırırsınız. Sonra flasha atıp bir kutu hazırlayıp kutunun içine yine ufak tefek bi kaç hediye(çikolatalar olur, el yapımı bi şeyler olur, fotoğraf olur, yazı olur, gül parçaları falan) ve bide usbyide oraya koyarsınız ve kargolarsınız. Biraz uykuluyum hocam saçmalamış olduysam affola. Mutlu yarınlar dilerim