Merhaba,
3 dil web tasarım yaptıracağım. Themeforest'tan alınma tema ile photoshoplanarak ve editlenerek yapılacak. Kurye/kargo sitesi olacak.
Fiyat teklifinizi referanslarınızla konu altına rica ediyorum. Mesaj kutum doluyor, gelmiyor bazen.
Merhaba Hocam
Öncelikle her zaman firmaya özel kodlanıp sistemler acık kaynak kodlu Asp+acsess ile yazılıp hiç bir şekilde hazır varez kullanmadığımız gibi hazır bir sistemide editleyip müşteriye sunmuyoruz.
Fiyat olarak: 1850TL(3 Dil - Üyelik sistemi & Admin Paneli dahildir.)
Teslim Süresi: 30gün (En Fazla erken teslim olur geç teslim olmaz)
www.yerelteknoloji.com adresi dahil tüm referanalarımızdaki
www.profesyonelyarabakimi.com www.mesafeyonetim.com www.cetinkayamobilya.com.tr www.cuneytdenli.com.tr www.balikcirestaurant.com www.sakaryasacekim.com -
www.sakaryasacekim.net www.izmiterhaliyikama.com www.5teklifal.com (Hazırlandı firma tarafından DNS yönlenmesi bekleniyor şuan aktif olan sitesi eski site)
(
http://185.187.186.185/plesk-site-pr...5teklifal.com/)
Birçok siteye hizmet vermiş olup fason olarakta
www.kocaelikentkonseyi.org www.herekemarinacafe.com www.herekebalik.com
gibi birçok firma için hizmet vermiş olmaktayız.
Sistemlerimiz backlink + seo ve admin panelli hazırlanıp kodlammıştır.
Bunun yanı sıra yapılan siteye 1 yık ücretsiz hosting ve 1 yıl siteye geliştirme olarak yapılan kodlamadan ücret almamaktayız.(Üye sistemide ücretsiz sisteminize ekliyebiliriz)
Panelsiz bir sistem html ile yapılacak der iseniz nekadar günümüz şartlarında önermesekte sadece; 650TL 'ye hazır edebilir. Fakat bu sefer site tesliminden sonra için yapılan her gelişmede ücret talebi olacaktır.
Tüm Tema ve Kodlama fiyatlara dahildir.
Sizede özel yazılım yaparak hizmet vermek isteriz.
7/24 whatsapp & Gsm hattı: 0554 940 4008Ulaşabilirsiniz.
İyi çalışmalar dilerim
Saygılarımızla
Yerel Teknoloji